رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica (گزارش کوتاه علمی)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica (گزارش کوتاه علمی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica (گزارش کوتاه علمی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica (گزارش کوتاه علمی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رشد رویشی و میزان کافئیک اسید برگ کنگر فرنگی (.Cynara scolymus L) تحت تاثیر قارچ مایکوریز Priformospora indica (گزارش کوتاه علمی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

قارچ Priformospora indica یا پیری، نوعی مایکوریز ایندوفیت است که نقش آن در تحریک رشد گیاهان میزبان از طریق افزایش ریشه های موئین گزارش شده است. اثر پیری بر رشد رویشی گیاهان دارویی و تجمع متابولیت های ثانویه کم تر مورد بررسی قرار گرفته است. این پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی در دو تیمار گیاهان شاهد و آلوده با ۴ تکرار در اتاقک رشد (شدت نور ۲۵۰۰ لوکس و ۱۶ ساعت روشنایی، و دمای ۲۵ درجه سانتی گراد) انجام شد. تعداد ریشه های فرعی گیاهان آلوده به صورت قابل توجه ای تحت تاثیر فعالیت قارچ افزایش یافت. همچنین داده ها نشان می دهند که برگ های گیاهان آلوده نسبت به انواع غیرآلوده رشد عرضی بیش تری داشت. اگرچه افزایش قابل توجه‏ای در میزان کافئیک اسید برگ گیاهان آلوده مشاهده شد ولی نسبت به شاهد معنی دار نبود. با توجه به کوتاهی زمان آزمایش، به نظر می رسد که بسیاری از ترکیبات پلی فنلی موجود در برگ تشکیل نشده یا قابل اندازه گیری نبود. بنابراین ادامه این پژوهش در شرایط مزرعه ای می تواند رابطه قارچ و گیاه به ویژه تجمع متابولیت های ثانویه را بهتر مورد بررسی قرار دهد.

کلید واژه: کنگر فرنگی، کافئیک اسید، گیاهان دارویی، پلی فنل، قارچ پیری، مایکوریز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.