مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن :

مقاله تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۸۵ تا ۱۹۱ منتشر شده است.
نام: تعیین منحنی های همدمای جذبی خرما رقم استعمران و برازش مدل های مختلف برای آن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خرما
مقاله جذب
مقاله همدما
مقاله رطوبت
مقاله انرژی پیوندی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منحنی های هم دمای مواد غذایی در فرآیندهایی مانند آماده سازی، خشک کردن و انبارداری از اهمیت زیادی برخوردار هستند. به دلیل خصوصیات پیچیده مواد غذایی، برآورد تئوریک منحنی های هم دما غیر ممکن بوده و اندازه گیری تجربی مورد نیاز می باشد. در این تحقیق منحنی های هم دمای جذب خرما واریته استعمران (سایر) در دماهای ۲۰، ۳۰، ۴۰ و ۶۰ درجه سلسیوس در ۸ فعالیت آبی در دامنه ۰۱۱-۰۸۵ به روش ایستا (وزن سنجی) مطابق با دستورالعمل COST 90 تعیین شد. شکل منحنی ها با شکل عمومی منحنی های همدما در مواد غذایی غنی از قند مطابقت دارد. در تمامی دماها با افزایش فعالیت آبی، رطوبت تعادلی نیز افزایش می یابد. افزایش دما در یک فعالیت آبی معین، مقدار رطوبت تعادلی را کاهش می دهد. برای ارایه مدل ریاضی مناسب به منظور رفتار تعادلی خرما مدل های گب، بت، ایگلسیاس شریف و هالسی مورد بررسی قرار گرفت. جهت برازش از رگرسیون غیر خطی استفاده شد. از میان مدل ها، مدل های گب و ایگلسیاس شریف درکلیه دماها بهترین برازش را با داده های جذبی خرما نشان داد. انرژی پیوندی جذب برای خرمای استعمران تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.