بررسی رشد و توليد


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رشد و توليد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رشد و توليد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رشد و توليد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رشد و توليد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق میزان تولید CO2 توسط نمونه های مختلف پودرهای تجاری مخمر نانوایی بعنوان شاخصی از قدرت تخمیر آن ها مورد بررسی قرار گرفت و اختلاف در کیفیت و قدرت فرآوری محصولات مشاهده گردید در ادامه سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه از نمونه های تجاری جداسازی شد و با استفاده از محیط های مایع مشابه خمیر و سامانه اندازه گیری تولید گاز در محیط مایع، قدرت تخمیر کنندگی این سویه ها مقایسه گردید. میزان تولید CO2 توسط سویه های صنعتی ساکارومایسس سرویزیه در مقایسه با یک سویه استاندارد این گونه مخمری نشان دهنده این واقعیت بود که تولید سریع CO2 مهمترین شاخصه یک سویه مطلوب ساکارومایسس سرویزیه برای تولید مخمر نانوایی است. بکارگیری محیط مایع مشابه خمیر و سامانه اندازه گیری تولید گاز در محیط مایع بعنوان روشی کارآمد و سریع در مقیاس آزمایشگاهی برای غربال گری و شناسایی سویه های ساکارومایسس سرویزیه مناسب به منظور تولید مخمر نانوایی شناخته شد. سویه هایی که نسبت به فشار اسمزی مقاومتر باشند در محیط ساختگی مایع مشابه خمیرهای شیرین (High sucrose) دارای فعالیت تخمیری بالاتری هستند این سویه ها به منظور تولید مخمرهای نانوایی مناسب در فرآوری محصولات قنادی پیشنهاد می شوند. سویه K با تولید میزان مناسب توده زیستی و همچنین میزان بالای تولید CO2 در محیط مایع مشابه خمیرهای معمولی (Moderate sugar) به عنوان یک سویه ایده آل برای تولید مخمرهای نانوایی شناسایی شد. این سویه به دلیل توانایی بالای تولید CO2 در محیط High sucrose بعنوان یک مخمر نانوایی علاوه بر فرآوری خمیرهای معمولی دارای قابلیت کاربردی وسیعی در فرآوری محصولات قنادی می باشد.

کلید واژه: مخمر نانوايي،

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.