تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۲
یکی از روش های جدید در خشک کردن مواد غذایی، استفاده از انرژی تابشی فروسرخ است که باعث افزایش سرعت خشک شدن و حفظ کیفیت محصول خشک شده و کاهش هزینه های فرآیند می شود. در این تحقیق، فرایند خشک کردن لایه نازک قارچ دکمه ای به روش فروسرخ مدل سازی شد. آزمایش های خشک کردن با نمونه های برش خورده قارچ خوراکی دکمه ای در سه سطح شدت تابش (۰.۴۹ W/cm2، ۰.۳۱، ۰.۲۲) و سه سطح سرعت جریان هوا (۱ m/s، ۰.۷، ۰.۵) اجرا شد. تغییرات رطوبت با وزن کردن نمونه ها طی فرایند خشک کردن اندازه گیری گردید. مدل های استاندارد جهت بررسی سینتیک خشک شدن بر داده های آزمایشی برازش داده شد و کیفیت برازش آنها بر حسب سه پارامتر ضریب تبیین (R2)، مربع کای (c2) و ریشه متوسط مربع خطای داده ها (RMSE) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مدل های به کار رفته عبارت بودند از: لویس، پیج، هندرسون و پابیس، لگاریتمی، لوجستیک، پیچ اصلاح شده، دو قسمتی، درجه دو و انتشار. تمامی مدل ها نتایج قابل قبولی را در بر داشتند ولی در کل مدل لوجستیک نسبت به سایر مدل ها با بزرگترین مقدارR2 و کوچکترین مقادیر c2 و RMSE (به ترتیب ۰.۹۹۹۷، ۰.۰۰۲۲ و ۰.۰۰۴۹) نتایج نزدیک تر به داده های آزمایش را داشت.
کلید واژه: خشک شدن، لایه نازک، مدل رگرسیون، مدل سازی ریاضی، قارچ دکمه ای، مادون قرمز
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.