بررسی علل پیش بیمارستانی بروز تصادفات در مراجعین اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر شهریور ۱۳۸۷ لغایت مهر ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی علل پیش بیمارستانی بروز تصادفات در مراجعین اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر شهریور ۱۳۸۷ لغایت مهر ۱۳۸۸ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علل پیش بیمارستانی بروز تصادفات در مراجعین اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر شهریور ۱۳۸۷ لغایت مهر ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علل پیش بیمارستانی بروز تصادفات در مراجعین اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر شهریور ۱۳۸۷ لغایت مهر ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علل پیش بیمارستانی بروز تصادفات در مراجعین اورژانس بیمارستان شهدای هفتم تیر شهریور ۱۳۸۷ لغایت مهر ۱۳۸۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه: در کشور ما برخلاف کشورهای صنعتی، مرگ و میر ناشی از تصادفات و حوادث بسیار نگران کننده بوده، در این راستا با افزایش روز افزون حوادث، مکانیسم های تروما که ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ کار، اصول ایمنی جاده ها و سرعت اتومبیل ها و امکانات جامعه دارد از اهمیت خاصی برخوردار است. بررسی عوامل زمینه ساز و پاتولوژی و ایمنی رانندگی قبل از وقوع حادثه نقش مهمی در پیشگیری از شدت و میزان تروما خواهد داشت.روش کار: این مطالعه مقطعی – توصیفی در فاصله یک سال از مهر ماه ۱۳۸۷ لغایت پایان شهریور ۱۳۸۸ در بیمارستان شهدای هفتم تیر انجام شد. ۲۹۶۲۳ مصدوم مراجعه کننده به اورژانس بیمارستان (به عنوان مرکز تروما) در طول یک سال مورد مطالعه قرار گرفتند. داده ها با استفاده از یک فرم جمع آوری اطلاعات و با به کارگیری نرم افزار کامپیوتری SPSS و با استفاده از جدول و نمودار و به صورت توصیفی نسبت به آنالیز داده ها اقدام شده است.یافته ها: از کل ۲۹۶۲۳ مصدوم مراجعه کننده در طول یک سال، ۴۳% آنها مربوط به تصادفات رانندگی و ۵۷% مربوط به سایر حوادث خصوصا حوادث ساختمانی بوده که ۷۳% از آنها را مردان و ۲۷% ایشان را زنان تشکیل می دهند. بیشترین فراوانی در گروه سنی ۲۹-۲۰ با متوسط سن ۲۸ سال و ۴۸% بیماران توسط اورژانس ۱۱۵ و مابقی توسط سایر وسایط نقلیه منتقل شده اند. ۴۷% بیماران پس از تریاژ نیازمند بهره مندی از سرویس مشترک پزشکی مختلف بودند که حاکی از شدت جراحات اولیه و آسیب ها می باشد، به طوری که ۵۰% از میزان تصادفات و حوادث منجر به فوت نیز در ۲ ساعت اول ورود به بیمارستان بوده است. در بررسی های به عمل آمده نکته جالب کم بودن میزان مصدومین در ماه های سرد سال (دی و بهمن ماه) بوده است.نتیجه گیری: توسعه حمل و نقل عمومی – افزایش ارتباطات الکترونیکی و همچنین بهبود کیفیت بیمه ها و آموزش عمومی راه کار اصلی برون رفت از وضع موجود است.

کلید واژه: تصادفات، اورژانس، مرگ و میر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.