بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

در این مطالعه جهت بررسی پارامترهای زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba از اسفند ۸۸ لغایت خرداد ۸۹ در مجموع ۲۸۱ نمونه ماهی سیاه کولی از رودخانه گرگانرود و سواحل محمودآباد به وسیله دام گوشگیر صید شدند. ماهیان مورد بررسی در دو منطقه از ۵ گروه سنی یک تا پنج ساله بوده که بیشترین فراوانی گروههای سنی آنها مربوط به سن +۲ بود. نسبت جنسی آنها در جمعیت گرگانرود %۶۵.۵ نر، %۳۴.۵ ماده و در جمعیت محمودآباد %۶۱.۳ نر، %۳۸.۷ ماده بوده است (P£۰.۰۵). میانگین طول و وزن ماهیان بین ۲ منطقه به تفکیک جنس اختلاف معنی داری وجود نداشت (P>0.05). الگوی رشد برای هر ۲ جنس نر و ماده ماهیان رودخانه گرگانرود و محمودآباد به ترتیب آلومتریک منفی و ایزومتریک بود. در هر ۲ جمعیت طول بینهایت در جنس نر بیشتر از جنس ماده بوده ولی آهنگ رشد ماده ها به طور نسبی بیشتر بوده است. میانگین هماوری مطلق سیاه کولی ها در رودخانه گرگانرود ۱۱۹۷۰.۸±۸۳۸۱.۰۳ و در منطقه محمودآباد ۶۷۲۸.۴۹±۲۴۸۸.۵۰ بوده است. میانگین هماوری مطلق، میانگین قطر تخمک و فاکتور وضعیت بین ۲ جمعیت اختلاف معنی داری وجود داشت (P£۰.۰۵). نتایج نشان داد که در بسیاری از پارامترهای زیست شناختی با توجه به تفاوت های محیطی دو منطقه، اختلاف معنی داری بین ۲ جمعیت مورد مطالعه وجود داشت.

کلید واژه: گرگانرود، زیست شناسی، محمودآباد، سیاه کولی، Vimba vimba

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.