تاثیر یک دوره فعالیت هوازی بر میزان تصفیه گلومرولی و دفع کراتینین در بیماران کلیوی مزمن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر یک دوره فعالیت هوازی بر میزان تصفیه گلومرولی و دفع کراتینین در بیماران کلیوی مزمن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر یک دوره فعالیت هوازی بر میزان تصفیه گلومرولی و دفع کراتینین در بیماران کلیوی مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر یک دوره فعالیت هوازی بر میزان تصفیه گلومرولی و دفع کراتینین در بیماران کلیوی مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر یک دوره فعالیت هوازی بر میزان تصفیه گلومرولی و دفع کراتینین در بیماران کلیوی مزمن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: کاهش میزان تصفیه گلومرولی (GFR) مشخصه اصلی بیماری کلیه است به نظر می رسد فعالیت بدنی می تواند GFR و عملکرد کلیه را تحت تاثیر قرار دهد. مطالعه با هدف تعیین تاثیر ۸ هفته دویدن روی نوارگردان بر GFR و دیگر فاکتورهای عملکردی کلیه در بیماران کلیوی مزمن انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی نیمه تجربی با کد اخلاق ۴۹۰۰۰۴ از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان می باشد و از بین بیماران کلیوی مزمن مرد، تعداد ۲۷ نفر به صورت هدفمند و غیر تصادفی انتخاب شدند و بر اساس سن و GFR به طور نسبی همتاسازی شده و در دو گروه کنترل (۱۵ نفر) و تجربی (۱۲ نفر) با قرار گرفتند. قبل از شروع دوره تمرین ها، GFR (با روش کلیرانس کراتینین)، کراتینین سرم، نیتروژن اوره سرم و کراتینین دفع شده در ادرار ۲۴ ساعته ثبت شدند. گروه تجربی تحت تاثیر یک برنامه تمرینی قرار گرفتند. برنامه تمرینی عبارتند از: ۸ هفته دویدن روی تردمیل باشدت ۸۰-۵۰ درصد ضربان قلب بیشینه، که هفته ای ۳ جلسه و هر جلسه ۳۰ تا ۴۰دقیقه به طول می انجامید. بعد از پایان دوره فعالیت دوباره از کلیه آزمودنی های گروه کنترل و تجربی آزمایش های خون و ادرار تحت شرایط مشابه قبل به عمل آمد.یافته ها: GFR بین دو گروه کنترل و تجربی بعد از ۸ هفته دویدن روی تردمیل تفاوت معناداری نشان داد (۰.۰۳=P). میزان کراتینین دفع شده در ادرار ۲۴ ساعته بین دو گروه کنترل و تجربی بعد از ۸ هفته دویدن روی تردمیل تفاوت معناداری نشان داد (۰.۰۰۳=P). میزان کراتینین سرم (۰.۸=P) و میزان نیتروژن اوره سرم (۰.۱=P) بین دو گروه کنترل و تجربی بعد از ۸ هفته دویدن روی تردمیل تغییر معناداری مشاهده نشد.بحث و نتیجه گیری: فعالیت هوازی می تواند در پیشگیری از بیماری کلیوی مزمن در مراحل اولیه و در جلوگیری یا به تعویق انداختن پیشرفت نارسایی مزمن کلیه موثر باشد.

کلید واژه: میزان تصفیه گلومرولی (GFR)، بیماران کلیوی مزمن، تمرین هوازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.