تاثیر شیردهی بر میزان بیان هورمون مهارکننده گونادوتروپین در هسته های پشتی – میانی و پیرابطنی هیپوتالاموس موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر شیردهی بر میزان بیان هورمون مهارکننده گونادوتروپین در هسته های پشتی – میانی و پیرابطنی هیپوتالاموس موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر شیردهی بر میزان بیان هورمون مهارکننده گونادوتروپین در هسته های پشتی – میانی و پیرابطنی هیپوتالاموس موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر شیردهی بر میزان بیان هورمون مهارکننده گونادوتروپین در هسته های پشتی – میانی و پیرابطنی هیپوتالاموس موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر شیردهی بر میزان بیان هورمون مهارکننده گونادوتروپین در هسته های پشتی – میانی و پیرابطنی هیپوتالاموس موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: هورمون مهارکننده گونادوتروپین(GnIH) به عنوان عامل مهارکننده ترشح هورمون آزادکننده گونادوتروپین(GnRH) شناخته شده است. هدف پژوهش کنونی مقایسه اثر شیردهی بر بیان نورون های GnIH در هسته های پشتی – میانی (DMH) و پیرابطنی (PVN) هیپوتالاموس موش های صحرایی شیرده و غیرشیرده بود.روش ها: ده موش صحرایی سویه اسپراگ – داولی بلافاصله پس از زایش انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. ماده های گروه غیرشیرده بلافاصله پس از زایش از نوزدان خود جدا شدند. ماده های گروه شیرده، هشت روز به پنج نوزاد خود شیر دادند. نورون های دارای GnIH در روز هشتم پس از زایش در DMH و PVN با روش ایمیونوهیستوشیمی رنگ آمیزی و شمارش شد.یافته ها: شمار نورون های بیان کننده GnIH در (P=0.005) DMH و (P=0.001) PVN موش های صحرایی شیرده بیشتر از غیرشیرده بود. در برش های هسته پیش بطنی جلویی – شکمی (AVPV) رشته های نورون های GnIH در موش های صحرایی شیرده مشاهده شد.نتیجه گیری: شیردهی بیان نورون های GnIH در DMH و PVN هیپوتالاموس را افزایش داد که ممکن است سازه مهار ترشح GnRH و کاهش ترشح هورمون لوتئینیزه کننده (LH) در دوره شیردهی باشد.

کلید واژه: هورمون مهارکننده گونادوتروپین، شیردهی، هسته پشتی – میانی، هسته پیرابطنی، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.