بررسی تاثیر ۶، ۱ هگزامتیلن دی ایزوسیانات بر نتایج تست پیک فلومتری در کارگران کارگاه ‌های رنگ کاری اتومبیل شهر اصفهان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ۶، ۱ هگزامتیلن دی ایزوسیانات بر نتایج تست پیک فلومتری در کارگران کارگاه ‌های رنگ کاری اتومبیل شهر اصفهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ۶، ۱ هگزامتیلن دی ایزوسیانات بر نتایج تست پیک فلومتری در کارگران کارگاه ‌های رنگ کاری اتومبیل شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ۶، ۱ هگزامتیلن دی ایزوسیانات بر نتایج تست پیک فلومتری در کارگران کارگاه ‌های رنگ کاری اتومبیل شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ۶، ۱ هگزامتیلن دی ایزوسیانات بر نتایج تست پیک فلومتری در کارگران کارگاه ‌های رنگ کاری اتومبیل شهر اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۰

پیش زمینه و هدف: هگزامتیلن دی ایزوسیانات (HDI) از گروه ایزوسیانات های آلیفاتیک بوده که نقاشان اتومبیل در تماس مزمن با آن می باشند و از مهمترین عوارض نامطلوب آن آسم شغلی است. هدف از انجام این مطالعه بررسی ارتباط بین غلظت HDI و میزان کاهش پیک فلو در نقاشان اتومبیل می باشد.مواد و روش کار: نوع مطالعه توصیفی – تحلیلی بود که به صورت مقطعی انجام شد. نمونه های فردی در روز رنگ آمیزی از ۴۳ کارگر شاغل در کارگاه های رنگ آمیزی اتومبیل جمع آوری شد سپس در آزمایشگاه نمونه ها با حلال مناسب استخراج و با دستگاه کروماتوگرافی مایع با عملکرد عالی (HPLC) تجزیه گردید. تست پیک فلو کارگران با دستگاه پیک فلومتر در دو نوبت ابتدا و انتهای شیفت کاری و به مدت یک هفته برای هر کارگر انجام شد.یافته ها: میانگین تماس روزانه کارگران با HDI برابر با ۰.۴۲±۰.۱ میلی گرم بر مترمکعب و میانگین تماس هفتگی کارگران برابر با ۰.۱۳±۰.۰۵ میلی گرم بر مترمکعب بود. میانگین درصد تغییرات پیک فلو نقاشان در روز تماس با آلاینده برابر با ۱۱.۲±۱.۸ درصد و در روز بعد از تماس با آلاینده برابر با ۷.۹±۱.۹ درصد بود. ۷۲ درصد از نقاشان در روز تماس با آلاینده تغییر بیش از ۱۰ درصد در پیک فلو نشان دادند.بحث و نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که میانگین غلظت HDI در هوای محیط کار نقاشان در مواجهه با HDI تا ۱۰ برابر میزان استاندارد این آلاینده می باشد.

کلید واژه: هگزامتیلن دی ایزوسیانات، تست حداکثر جریان بازدمی، ایزوسیانات آلیفاتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.