نقش گونه های Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis در پوسیدگی ریشه و طوقه خیار گلخانه ای در یاسوج (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش گونه های Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis در پوسیدگی ریشه و طوقه خیار گلخانه ای در یاسوج (مقاله کوتاه) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش گونه های Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis در پوسیدگی ریشه و طوقه خیار گلخانه ای در یاسوج (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش گونه های Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis در پوسیدگی ریشه و طوقه خیار گلخانه ای در یاسوج (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش گونه های Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis در پوسیدگی ریشه و طوقه خیار گلخانه ای در یاسوج (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۹

طی چند سال اخیر، علائم پوسیدگی ریشه و طوقه خیار در گلخانه های یاسوج دیده شد. به منظور جداسازی عامل بیماری، بافت های آلوده بعد از شستشو با آب لوله و خشک کردن به قطعات پنج میلی متر تقسیم و بدون ضدعفونی سطحی روی محیط کشت نیمه انتخابی CMA-PARP کشت گردید. از بافت های آلوده ۲۵ جدایه به دست آمد که بر اساس خصوصیات مورفولوژیک و نیاز دمایی پرگنه های جدا شده Pythium aphanidermatum و Phytophthora melonis تشخیص داده شد. در شرایط گلخانه عکس العمل طوقه و ریشه گیاهچه های دو هفته ارقام نگین، کلوز، فادیا، کاترینا، بهمن و سینا به دو گونه P. aphanidermatum و Ph. melonis با استفاده از مایه به دست آمده از محیط ورمی کولیت – عصاره دانه شاهدانه مورد مطالعه قرار گرفت. مقایسه درصد کلونیزاسیون طوقه، ریشه و مرگ و میر ارقام مختلف خیار در واکنش به گونه Ph. melonis نشان داد ارقام فادیا و بهمن بیشترین و ارقام مهر و کلوز کمترین حساسیت به این گونه دارند. ولی در واکنش با گونه P. aphanidermatumعکس العمل های متفاوتی ارقام از خود نشان دادند. مقایسه درصد کلونیزاسیون طوقه در واکنش با گونه P. aphanidermatum نشان داد اختلاف معنی داری بین ارقام بهمن، نگین، کلوز، سینا و فادیا وجود ندارد و ارقام مهر و کاترینا بیشترین حساسیت را دارد. مقایسه درصد مرگ و میر نشان داد تفاوت معنی داری از لحاظ مرگ و میر بین تمام ارقام در واکنش با گونه P. aphanidermatum وجود ندارد. مقایسه درصد کلونیزاسیون ریشه نشان داد در واکنش با گونه P. aphanidermatum، اختلاف معنی داری بین ارقام مهر، بهمن، نگین، کلوز، سینا و فادیا وجود ندارد و رقم کاترینا بیشترین حساسیت را دارد.

کلید واژه: خیار گلخانه ای، Phytophthora melonis و Pythium aphanidermatum

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.