اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

در مقاله حاضر شرایط بهینه استخراج پروتئین هیدرولیز شده از امعا و احشا ماهی تون زردباله بررسی شده است. هیدرولیز آنزیمی با نسبت آنزیم به سوبسترای ۱.۳-۳.۷ میلی گرم به ازای هر گرم پروتئین، زمان ۱۰-۱ ساعت و دمای ۳۰-۴۰oC با استفاده از روش RSM و با کمک طرح آزمایشی CCD با چهار تکرار در نقطه مرکزی و ۵ سطح از هر متغیر انجام شد. نتایج در سطح آماری ۰.۰۵=p مقایسه میانگین شدند. بر اساس نتایج بدست آمده، با افزایش فعالیت آنزیم از ۱.۳ تا ۲.۵ میلی گرم میزان بازیافت پروتئینی افزایش می یابد. با افزایش غلظت آنزیم تا ۳.۳۵ میلی گرم به حالت ثابتی می رسد و پس از آن تا ۳.۷ میلی گرم راندمان استخراج پروتئین کم می شود. با افزایش دما از ۳۰-۳۷oC شدت راندمان استخراج پروتئینی زیاد می شود و پس از آن تا ۴۲oCنرخ رشد بازیافت کاهش می یابد و پس از۴۲oC تقریبا ثابت می ماند. با افزایش زمان از ۱ ساعت تا ۲ ساعت و ۱۸ دقیقه راندمان استخراج کم می شود. هیدرولیز طولانی تر تا ۵ ساعت و ۳۰ دقیقه راندمان بازیافت پروتئینی ثابت ماند و با ادامه هیدرولیز تا ۱۰ ساعت افزایش می یابد. در بهترین شرایط راندمان بازیافت پروتئین از ۷۵ درصد تجاوز نمی کند. این شرایط در نسبت آنزیمی ۲.۴۱ میلی گرم، دمای ۳۸.۸oC درجه سانتی گراد و زمان ۹ ساعت و ۳۰ دقیقه دیده می شود. نتایج نشان داد که درصد بازیافت پروتئینی بیشتر تحت تاثیر نسبت آنزیم به سوبسترا و دمای اثر آنزیم می باشد و زمان تابعی از نسبت آنزیمی و دما است.

کلید واژه: پروتئین هیدرولیز شده، بازیافت پروتئینی، بهینه سازی، ضایعات تون زردباله، تریپسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.