مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL :
مقاله رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی) از صفحه ۱۱۹ تا ۱۲۸ منتشر شده است.
نام: رویکردی نو به آموزش طراحی معماری ارایه مدلی آموزشی بر مبنای CAAD-PBL
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش معماری
مقاله PBL
مقاله فرایند طراحی
مقاله CAAD
مقاله طراحی رایانه ای
مقاله طراحی کامپیوتری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
چالش های موجود ما بین آموزش و حرفه معماری خبر از نقصان و ناکارآمدی نظام و روش های آموزشی مدارس معماری می دهد. پژوهش های بسیاری در این زمینه صورت گرفته و روش ها و تئوری های مختلف آموزشی در این راستا بیان و بمورد اجرا گذاشته شده اند. از طرفی مشاهده می گردد قابلیت ها و امکاناتی که امروزه سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری پیشرفته کامپیوتری در اختیار نظام های آموزشی قرار می دهند، ضرورت تجدید نظر نسبت به آموزش و خصوصا آموزش معماری را اجتناب ناپذیر کرده است. PBL یک راهبرد جدید آموزشی است که در بسیاری از مراکز آموزشی جهان و ایران مورد توجه و مطالعه قرار گرفته است. این راهبرد می تواند پاسخ مناسبی به این چالش ها باشد. از طرفی گسترش بیش از بیش CAAD و قابلیت های غیرقابل انکار آن در عرصه معماری نه تنها انگیزه و جاذبه روز افزونی برای استفاده دانشجویان بهمراه داشته، بلکه عکس العمل های متفاوتی را نیز در محیط های آموزشی سبب گردیده است. هدف از این مقاله ارایه مدلی نو و واقع گرایانه برای آموزش طراحی معماری است که با استفاده از تلفیق CAAD و روش PBL حاصل می گردد. بدین منظور تلاش گردیده ابتدا ارزیابی و شناسایی صحیحی از فضای آموزشی موجود معماری کشور بعمل آید. سپس رویکردها و دیدگاه های مختلف آموزش معماری بررسی و تحلیل گردند. از آنجا که بحث های محوری این مقاله بر مبنای تلفیق PBL و CAAD قرار گرفته است بنابراین ایجاب می نماید که از این دو، تعریف و تصویری روشن ارایه شود و ارتباط آنها در حد امکان با موضوع طراحی و آموزش معماری تشریح گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.