تب روماتیسمی حاد یک بیماری حاد مفصلی و یا یک بیماری سیستمیک مزمن؟ واقعیت های فراموش شده در تشخیص، دیدگاه های جدید در پروفیلاکسی (نامه به سردبیر)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تب روماتیسمی حاد یک بیماری حاد مفصلی و یا یک بیماری سیستمیک مزمن؟ واقعیت های فراموش شده در تشخیص، دیدگاه های جدید در پروفیلاکسی (نامه به سردبیر) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تب روماتیسمی حاد یک بیماری حاد مفصلی و یا یک بیماری سیستمیک مزمن؟ واقعیت های فراموش شده در تشخیص، دیدگاه های جدید در پروفیلاکسی (نامه به سردبیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تب روماتیسمی حاد یک بیماری حاد مفصلی و یا یک بیماری سیستمیک مزمن؟ واقعیت های فراموش شده در تشخیص، دیدگاه های جدید در پروفیلاکسی (نامه به سردبیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تب روماتیسمی حاد یک بیماری حاد مفصلی و یا یک بیماری سیستمیک مزمن؟ واقعیت های فراموش شده در تشخیص، دیدگاه های جدید در پروفیلاکسی (نامه به سردبیر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۹

تب روماتیسمی حاد(ARF) بنا به تعریف عبارت است از واکنش ایمونولوژیک سیستمیک به دنبال عفونت استرپتوکوک گروه A که با تظاهرات تب، آرتریت، کاردیت، اریتم مارژیناتوم و کره مشخص می شود.عمده ترین تظاهر بالینی تب و آرتریت می باشد و تظاهرات پوستی و کره شیوع کمتری دارند. تب و آرتریت تشخیص افتراقی های متعددی دارند که علل عفونی و روماتولوژیک در صدر این تشخیص های افتراقی قرار دارند. نگرانی اصلی در این مورد درگیری قلب است. سن کلاسیک ابتلا به بیماری ۱۵-۵ سالگی است هر چند موارد متعددی از بیماری در سن زیر ۵ سال و بالای ۱۵ سال مشاهده شده است.هر چه سن ابتلا به ARF بیشتر باشد شانس درگیری قلب در این بیماری کمتر می شود که در این موارد عموما اصطلاحPost-Streptococcal Reactive Arthritis (PSRA) بکار می رود که بنظر می رسد در کشورهای پیشرفته در حال جانشینی ARF باشد. بیشترین مطالعات اپیدمیولوژیک از هند و اقیانوسیه (افراد بومی استرالیا و نیوزیلاند) می باشد و انسیدانس آن در اروپای شرقی، آسیا و خاور میانه بالا گزارش شده است.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.