ارزیابی اثربخشی پرده جفت در پانسمان های محل دهنده گرافت در مقایسه با پانسمان های معمول آنتی بیوتیکی در بیماران سوختگی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثربخشی پرده جفت در پانسمان های محل دهنده گرافت در مقایسه با پانسمان های معمول آنتی بیوتیکی در بیماران سوختگی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثربخشی پرده جفت در پانسمان های محل دهنده گرافت در مقایسه با پانسمان های معمول آنتی بیوتیکی در بیماران سوختگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثربخشی پرده جفت در پانسمان های محل دهنده گرافت در مقایسه با پانسمان های معمول آنتی بیوتیکی در بیماران سوختگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثربخشی پرده جفت در پانسمان های محل دهنده گرافت در مقایسه با پانسمان های معمول آنتی بیوتیکی در بیماران سوختگی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه جراحی ایران

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: مراقبت از محل دهنده پوست در گرافت های پوست بسیار مهم است. پوشش مناسب دنور علاوه بر تسریع در ترمیم زخم، کاهش درد، پیشگیری از عفونت، کاهش تعداد دفعات تعویض پانسمان، از نظر اقتصادی نیـز به صرفه می باشد. هدف از این مطالعه مقایسه اثر بخشی پانسمان با پرده جفت در زخم محل دهنده گـرافت در مقایسه با پانسمان های معمول (گاز آغشته به پماد آنتی بیوتیک) از نظـر مدت ترمیم زخم، عفونت زخم و میزان همکاری بیمار در تعویض پانسمان بود.مواد و روش ها: این مطالعه بالینی تصادفی، در ۴۲ بیمار با سوختگی درجه دو و سه در مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری انجام شد. در هر بیمار دو محل مشابه آناتومیک بعنوان کنترل و مداخله) دنور) بصورت تصادفی انتخاب شدند. در تمام موارد اندازه و ضخامت پوست برداشته شده مشابه بود. پانسمان محل مداخله با آمنیون و محل کنترل با گاز آغشته به پماد آنتی بیوتیک انجام شد. ارزیابی متغیرها توسط جراح مجرب سوختگی و پرستار آموزش دیده انجام شد.یافته ها: میانگین سن و میانگین درصد سوختگـی بیماران به ترتیب ۳۱.۱۷±۱۳.۷۲ سال و ۱۰.۵۶±۳۱.۱۹ درصد بود. همکاری بیماران در تعویض پانسمان محل مداخله بهتر بود. اختلاف میانگین امتیاز همکاری بیماران در تعویض پانسمان محل دنوری که با آمنیون پوشیده شده بود (مداخله) ۰.۷۹±۱.۶، نسبت به محل کنترل (۲.۹۳±۰.۷۱) معنی دار بود. (P<0.05) از نظر میزان عفونت در دو محل مداخله و کنترل اختلاف معنی دار آماری وجود نداشت.نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر پانسمان محل دنور با آمنیون در مقایسه با پانسمان های معمول علاوه بر تسریع در ترمیم زخم سبب افزایش واضح همکاری بیماران در تعویض پانسمان نیز می گردد.

کلید واژه: سوختگی، پرده آمنیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.