تغییر غلظت هورمون های برون زا و تاثیر آن بر روی بلوغ رویان های بدنی و ریزبنه زایی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییر غلظت هورمون های برون زا و تاثیر آن بر روی بلوغ رویان های بدنی و ریزبنه زایی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییر غلظت هورمون های برون زا و تاثیر آن بر روی بلوغ رویان های بدنی و ریزبنه زایی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییر غلظت هورمون های برون زا و تاثیر آن بر روی بلوغ رویان های بدنی و ریزبنه زایی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییر غلظت هورمون های برون زا و تاثیر آن بر روی بلوغ رویان های بدنی و ریزبنه زایی زعفران زراعی (.Crocus sativus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۲۲

زعفران از جمله گیاهان زراعی و ارزشمند استان خراسان است که با استفاده از بنه تکثیر می شود. این روش سنتی همراه با مشکلات عدیده ای، همچون تهاجم عوامل بیماریزا به بنه ها، نیازمند به دوره ای طولانی است. کاربرد طیفی از تنظیم کننده های رشد و القای رویان زایی بدنی، روشی موثر برای تکثیر سریع و انبوه بنه های سالم در شرایط آزمایشگاهی است. در این تحقیق تاثیر ۴ هورمون برون زا طی یک دوره سه ماهه در محیط کشت پایه موراشیگ و اسکوک (۱/۲ MS) بر روی بلوغ رویان های کروی، جوانه زنی و تولید ریزبنه زعفران بررسی شده است. اثر هورمون های گیاهی با استفاده از NAA (در غلظت های ۰.۱، ۰.۲۵ و ۰.۵ میلی گرم در لیتر) و IBA (در غلظت های ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر)،BAP (در غلظت های ۰.۲۵، ۰.۵ و ۱ میلی گرم در لیتر) و ABA (در غلظت های ۰.۵، ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر) مورد آزمون قرار گرفت. همه آزمایش ها در قالب طرح های آماری کاملا تصادفی با حداقل ۴ تکرار اجرا گردید. نتایج حاصل نشان داد که بیشترین تعداد رویان کروی در محیط ۱/۲ MS حاوی ۰.۱mg/l NAA تشکیل شدند، اما این محیط در مقایسه با محیط های حاوی BAP و IBA برای بلوغ رویان های کروی مناسب نبود. پس از گذشت دو ماه، استفاده از هورمون IBA در غلظت های ۱ تا ۲ میلی گرم در لیتر بهترین تیمار برای القای بلوغ رویان و تشکیل ریزبنه بود. هر چند در پایان ماه سوم بیشترین تعداد رویان بالغ در محیط ۱/۲ MS حاوی ۰.۵ mg/l BAP به دست آمده بود، ولی تداوم کاربرد هورمون فوق در ریزبنه زایی موثر واقع نشد. غلظت های مختلف ABA موجب پیشبرد سریع بلوغ رویان های کروی شد اما در رابطه با تکثیر ریزبنه ها اثر مثبتی نداشت.

کلید واژه: بلوغ رویان، تیمار هورمونی، ریزبنه، زعفران زراعی، .Crocus sativus L

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.