بررسی فراوانی رفتارهای خطر آفرین بهداشتی در اورژانس های پزشکی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی رفتارهای خطر آفرین بهداشتی در اورژانس های پزشکی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی رفتارهای خطر آفرین بهداشتی در اورژانس های پزشکی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی رفتارهای خطر آفرین بهداشتی در اورژانس های پزشکی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی رفتارهای خطر آفرین بهداشتی در اورژانس های پزشکی بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: عفونت کسب شده از بیمارستان با پاتوژن های منتقله از راه خون در میان کارکنان مراقبت های بهداشتی اهمیت فراوانی دارد. حوادث اتفاقی شامل فرو رفتن سوزن یا جسم نوک تیز به دست، پاشیده شدن خون یا مایعات بدن به مخاط ها (مثل چشم یا دهان) و تماس پوست آسیب دیده با خون یا مایعات بدن بدون وجود محافظ، کارکنان مراقبت های بهداشتی را در معرض ابتلا به این گونه عفونت ها قرار می دهد. هدف از مطالعه حاضر، تعیین فراوانی نسبی رفتارهای خطرآفرین بهداشتی در هنگام برخورد با اورژانس های پزشکی در میان کارکنان بیمارستان های آموزشی بود.روش ها: این مطالعه مقطعی با نمونه گیری غیر احتمالی آسان بر روی ۳۸۴ نفر از کارکنان ۳ بیمارستان آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شامل بهیار، پرستار، کارورز و دستیار در سال ۱۳۸۸ انجام گرفت. رفتارهای خطرآفرین نمونه ها در بخش اورژانس از طریق مشاهده مستقیم در پرسش نامه ای ثبت شد که شامل اطلاعاتی در مورد نام، جنس، سن، شغل، سابقه کار و بیمارستان، به همراه ۹ مورد عمل بی احتیاطی بود. نتایج از طریق روش آماری ۲ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: عدم استفاده از دستکش مناسب حین مدیریت مورد اورژانس ۶۵.۴ درصد، عدم استفاده از ظرف مخصوص امحای سرسوزن ۵۶.۰ درصد و عدم استفاده از ماسک۹۴.۰ درصد مشاهده شد. ۶۷.۷ درصد نمونه ها حین مدیریت مورد اورژانس پوشش سرسوزن را به آن باز گرداندند. فراوانی نسبی آلوده شدن دست با خون، فوران خون، آلوده شدن ملحفه و تخت بیمار و فرورفتن جسم نوک تیز به دست حین مدیریت مورد اورژانس به ترتیب ۲۲.۷، ۴.۲، ۳۶.۵ و ۳.۴ درصد بود و ۹۸.۷ درصد نمونه ها روش صحیح آلودگی زدایی را به کار نبستند. پوشیدن دستکش در میان زنان، جوان ترها، کارورزان، گروه سابقه کاری ۱.۱-۵سال و بیمارستان الزهرا (س) بیشتر بود ( (P<0.05بازگرداندن پوشش سرسوزن، عدم استفاده از ظرف مخصوص امحای سرسوزن، عدم استفاده از ماسک و فرورفتن جسم نوک تیز به دست با سن، شغل و سابقه کار مرتبط بود (۰.۰۵ .(P< در مورد بازگرداندن پوشش سرسوزن و عدم استفاده از ظرف مخصوص امحای سرسوزن، افزایش سن با افزایش رفتار پرخطر و بالاتر بودن سطح تحصیلات با کاهش رفتار پرخطر رابطه داشت. افزایش سابقه کار با افزایش باز گرداندن پوشش سرسوزن همراه بود و استفاده از ظرف مخصوص امحای سرسوزن در گروه سابقه کاری ۱.۱-۵ سال بیشتر از سایرین بود. فرورفتن جسم نوک تیز به دست در کارکنان جوان تر و کارورزان بیشتر روی داد و با افزایش سابقه کار میزان آن کاهش داشت. جوان ترها، کارورزان و گروه تازه کار تنها گروهی بودند که موقع لزوم از ماسک استفاده کردند. آلوده شدن دست با خون، فوران خون، و عدم به کار گیری روش صحیح آلودگی زدایی با شغل افراد مرتبط بود؛ به طوری که تمامی این رفتارهای پرخطر در بهیاران بیشتر بود. فراوانی نسبی آلوده شدن ملحفه و تخت بیمار در بین کارکنان مرد و مسن و در بین دستیاران و بهیاران بیشتر بود.نتیجه گیری: فراوانی نسبی رفتارهای خطرآفرین بهداشتی در نتیجه عدم رعایت احتیاطات استاندارد در هنگام برخورد به اورژانس های پزشکی در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به طرز غیر قابل قبولی بالا است. در دسترس تر بودن امکانات محافظتی و برنامه های آگاه سازی به پیروی بیشتر از این احتیاطات کمک می کند.

کلید واژه: احتیاط های استاندارد، اورژانس های پزشکی، رفتارهای بهداشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.