مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E2 خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E2 خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E2 خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E2 خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E2 خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط :

مقاله مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E۲ خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۸ تا ۱۶ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان تاثیرپروستاگلندین E۲ خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا بر القای سقط
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سقط
مقاله پروستاگلندین E۲
مقاله خارج آمنیونی
مقاله اکسی توسین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: برای القای سقط از روش های گوناگون طبی و جراحی استفاده می شود. پروستاگلندین ها به اشکال مختلف، مانند قرص واژینال، ژل، تزریق داخل آمنیونی و خارج آمنیونی، کاربرد دارد. این مطالعه با هدف مقایسه تاثیر پروستاگلندین E۲ خارج آمنیونی با اکسی توسین با دوز بالا در القای سقط طراحی گردید.
روش بررسی: در این مطالعه ۶۰ زن مراجعه کننده جهت القای سقط به بیمارستان شهید صدوقی یزد طی سال ۱۳۸۷-۱۳۸۶ به روش در دسترس، انتخاب و بر اساس جدول اعداد تصادفی به دو گروه ۳۰ نفره پروستاگلندین E۲ خارج آمنیونی و اکسی توسین با دوز بالا تقسیم شدند. روش گردآوری داده ها پرسشنامه بود و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون های آماری دقیق فیشر و کای دو استفاده گردید.
نتایج: در مقایسه تاثیر روش القای سقط میزان موفقیت در گروه درمانی پروستاگلندین بیشتر بود (p=0.014)، همچنین میانگین زمان القای سقط در روش پروستاگلندین کوتاه تر بود (p=0.0001) میانگین زمان القای تا سقط در هر دو گروه، در جنین های مرده کوتاه تر از جنین های زنده بود، [در گروه پروستاگلندین (p=0.001) و در گروه اکسی توسین (p=0.011) میزان بروز عوارض ناشی از درمان تفاوت معنادار آماری نداشت. در هر دو گروه، میانگین زمان القای سقط در سن حاملگی ۱۴-۱۲ هفته طولانی تر از هفته های ۱۱-۸ و ۱۹-۱۵ بوده که در گروه پروستاگلندین این تفاوت معنادار بود (p=0.001).
نتیجه گیری: استفاده از روش پروستاگلندین E۲ خارج آمنیونی در القای سقط موثرتر از اکسی توسین با دوز بالا بوده و با کوتاه کردن زمان القایی سقط و کاهش نیاز به کورتاژ می تواند سبب کوتاه تر شدن زمان بستری، کاهش هزینه ها و افزایش رضایتمندی بیماران گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.