تعیین و مقایسه شاخص های بهداشتی دهان و دندان در دانش آموزان ۱۵ ساله پسر مدارس شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین و مقایسه شاخص های بهداشتی دهان و دندان در دانش آموزان ۱۵ ساله پسر مدارس شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین و مقایسه شاخص های بهداشتی دهان و دندان در دانش آموزان ۱۵ ساله پسر مدارس شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین و مقایسه شاخص های بهداشتی دهان و دندان در دانش آموزان ۱۵ ساله پسر مدارس شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین و مقایسه شاخص های بهداشتی دهان و دندان در دانش آموزان ۱۵ ساله پسر مدارس شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: سازمان بهداشت جهانی و فدراسیون بین المللی دندانپزشکی در بخشی از اهداف بهداشت دهان و دندان برای همه در سال ۲۰۱۰ میلادی میزان شیوع DMFT (Decay-Missing-Filling-Teeth) در سن ۱۵ سالگی را حداکثر معادل ۱ درنظر گرفته است، هدف از این بررسی آماری شناخت وضعیت و ارزیابی سلامت دهان و دندان نوجوانان ۱۵ ساله با استفاده از شاخص DMFT در سطح شهر یزد در سال های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۷ بوده است.روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه مشاهده ای، توصیفی، کاربردی است که به روش مقطعی صورت گرفت. برای این منظور ۲۹۵ نفر از دانش آموزان مدارس نواحی دوگانه آموزش و پرورش یزد در سال ۱۳۸۰ و ۱۸۰ نفر دانش آموز در سال۱۳۸۷ به طور تصادف برگزیده شدند. معاینات انجام و اطلاعات در فرم های مخصوص ثبت گردید و در پایان این اطلاعات جهت تجزیه و تحلیل آماری با روش T-test مورد مقایسه قرار گرفت.نتایج: میانگین DMFT برای نوجوانان ۱۵ساله مدارس یزد۳.۱۳ ± ۴.۸بدست آمده است. ۱۱.۵ درصد کل نوجوانان (۳۴ نفر) عاری از پوسیدگی بوده اند. درصد نوجوانانی که DMFT>10 را داشته اند ۴.۴% کل جمعیت مورد مطالعه را تشکیل می دادند. دندان های کشیده شده ۶.۹۲ درصد و دندان های پوسیده برابر ۷۷.۵% بدست آمد. همچنین درصد دندان های ترمیم شده از کل DMFT برابر ۱۵.۵۳ می باشد. ۹۳.۰۸% افراد تمام دندان هایشان در دهان موجود بوده که از میزان اهداف WHO در سال ۲۰۰۰ میلادی (۸۵%) کمی بیشتر است.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه به نظر می رسد خدمات دندانپزشکی پیشگیری و درمانی در شهر یزد با حد مطلوب فاصله دارد. بنابراین، نتایج مطالعه حاضر می تواند جهت برنامه ریزی اصولی در امر پیشگیری و درمان مورد استفاده دست اندرکاران امر بهداشت قرار گیرد.

کلید واژه: Decay-Missing-Filling-Teeth) DMFT)، بهداشت دهان و دندان، سلامت دندان، پیشگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.