بررسی اثر استفاده از چوب گونه بید(Salix alba) بر بعضی از خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) (مطالعه موردی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر استفاده از چوب گونه بید(Salix alba) بر بعضی از خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) (مطالعه موردی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر استفاده از چوب گونه بید(Salix alba) بر بعضی از خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) (مطالعه موردی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر استفاده از چوب گونه بید(Salix alba) بر بعضی از خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) (مطالعه موردی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر استفاده از چوب گونه بید(Salix alba) بر بعضی از خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) (مطالعه موردی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون منابع طبیعی

تعداد صفحات :۲۰

هدف از این تحقیق بررسی امکان به کارگیری چوب گونه بید با نسبت های مختلف اختلاط با سایر گونه های چوبی مصرفی در کارخانه چوب و کاغذ مازندران بر خواص نوری و مکانیکی کاغذ روزنامه حاصل از خمیر شیمیایی/مکانیکی (CMP) و بر اساس شرایط کارخانه بود. به این منظور از گونه بید به طور خالص و مخلوط با خمیر CMP کارخانه، کاغذ دست ساز ساخته شد. درصدهای اختلاط شامل ۱۵، ۳۰، ۴۵ و ۶۰ درصد از خمیر بید با خمیر کارخانه انتخاب شد. پس از ساخت کاغذهای دست ساز، ویژگی های نوری مانند شفافیت، ماتی و زردی و ویژگی های مقاومتی شامل مقاومت به پارگی، مقاومت به ترکیدن، مقاومت کششی، طول پارگی و شقی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش نسبت اختلاط خمیر بید، میزان روشنی کاغذ کاهش و زردی و ماتی کاغذ نسبتا افزایش می یابد. بالاترین ویژگی های مکانیکی کاغذهای دست ساز مانند مقاومت به ترکیدن در نسبت ۳۰ درصدی، مقاومت به پارگی در نسبت های ۳۰ و ۶۰ درصدی، مقاومت کششی، طول پارگی و شقی نیز عمدتا در نسبت های ۴۵ و ۶۰ درصدی اختلاط خمیر بید با خمیر CMP کارخانه مشاهده شد که در شرایط نسبتا برابری با کاغذهای کارخانه قرار داشتند.

کلید واژه: خمیر بید، CMP، درصد اختلاط، خواص نوری، ویژگی های مقاومتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.