بررسی اثر تغییرات دوره چرخه حرارتی بر ریزنشت حفرات کلاس V ترمیم شده با باندینگ های سلف و توتال اچ به همراه کامپوزیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تغییرات دوره چرخه حرارتی بر ریزنشت حفرات کلاس V ترمیم شده با باندینگ های سلف و توتال اچ به همراه کامپوزیت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تغییرات دوره چرخه حرارتی بر ریزنشت حفرات کلاس V ترمیم شده با باندینگ های سلف و توتال اچ به همراه کامپوزیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تغییرات دوره چرخه حرارتی بر ریزنشت حفرات کلاس V ترمیم شده با باندینگ های سلف و توتال اچ به همراه کامپوزیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تغییرات دوره چرخه حرارتی بر ریزنشت حفرات کلاس V ترمیم شده با باندینگ های سلف و توتال اچ به همراه کامپوزیت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: چرخه حرارتی روشی است که از آن برای ایجاد محیطی شبیه به محیط دهان در آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال نظرات مشابهی در مورد اثر چرخه های حرارتی و تعداد آن بر روی ریزنشت وجود ندارد. هدف از این مطالعه بررسی اثر تعداد چرخه حرارتی بر ریزنشت باندینگ های سلف اچ و توتال اچ می باشد.روش بررسی: پس از ایجاد حفرات کلاس V مشابه بر روی ۸۰ دندان اینسیزور گاو، دندان ها به طور تصادفی به دو گروه ۴۰ تایی تقسیم شدند. در گروه اول از باندینگ Prompt L-pop (PLP) و در گروه دوم از (SB)Single Bond استفاده شد و با کامپوزیت Z250 ترمیم گردید. سپس هر گروه به چهار زیرگروه تقسیم شد و زیرگروه ها تحت چرخه های حرارتی صفر، ۵۰۰، ۱۰۰۰ و۲۵۰۰ در دمای ۵-۵۵oc قرار گرفتند. سپس دندان ها مهر و موم شده و پس از مراحل رنگ آمیزی با محلول نیترات نقره ۵۰% در مایع ظهور به مدت ۱۶ ساعت قرار گرفتند و میزان ریزنشت بوسیله استریومیکروسکوپ با بزرگنمایی ۲۵X بررسی شد. داده ها با آزمون های Mann-Whitney و Wilcoxon مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: هر دو گروه (SB و PLP) دچار نفوذ رنگ شده بودند. بین مارجین های مینایی و عاجی در گروه PLP با چرخه های ۱۰۰۰ (p=0.02)، ۲۵۰۰ (۰.۰۱۴=p) و (p=0.046) 2500 SB اختلاف معناداری مشاهده شد. همچنین آزمون آماری اختلاف معنی داری را در ناحیه اینسیزال و سرویکال بین دو گروه PLP و SB نشان داد(p=0.001) (p=0.013) .نتیجه گیری: ایجاد ریزنشت در باندینگ سلف اچ و توتال اچ به ترتیب با حداقل ۱۰۰۰ و ۲۵۰۰بار چرخه حرارتی بود.

کلید واژه: چرخه حرارتی، باندینگ، ریزنشت، کامپوزیت، توتال اچ، سلف اچ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.