مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵ :

مقاله تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش) از صفحه ۱۰۰ تا ۱۰۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله مهدکودک های شهر زاهدان ۱۳۸۵
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تغذیه با شیشه
مقاله تغذیه با شیر مادر
مقاله پوسیدگی شیشه شیر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پوسیدگی شیشه شیر نوعی پوسیدگی وسیع و پیشرونده در سیستم دندانی شیری می باشد که در اثر تجمع مایعات قابل تخمیر روی دندان ها ایجاد می شود. این مطالعه به منظور تعیین تاثیر عوامل تغذیه ای در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر در کودکان ۴-۲ ساله شهر زاهدان انجام گردید.
مواد و روش ها: در این مطالعه تحلیلی – مقطعی که در سال ۱۳۸۵ انجام شد، عادت های شیر خوردن کودک در نوزادی نظیر تغذیه با شیر مادر یا شیشه و تناوب مصرف آن در روز و شب در۲۳۰ کودک ۴-۲ ساله زاهدان که با روش تصادفی چند مرحله ای انتخاب شده بودند مورد بررسی قرار گرفت. معاینه کودک با سوند و آینه انجام گرفت. معیار تشخیص پوسیدگی شیشه شیر پوسیدگی حداقل دو دندان سنترال ماگزیلا بود.
یافته ها: شیوع پوسیدگی شیشه شیر در جمعیت مورد مطالعه ۱۳ درصد بود. فاکتورهای تغذیه با شیر مادر، دفعات تغذیه با شیشه در شب، مراجعه به دندانپزشک و جنس با عارضه ارتباط معنی دار داشتند(p<0.05) . دفعات تغذیه از شیر مادر در شب، تغذیه با شیشه در شب یا روز تاثیری در ایجاد پوسیدگی شیشه شیر نداشتند.
نتیجه گیری: شیوع پوسیدگی شیشه شیر در مصرف کنندگان شیر مادر پایین تر و در کودکانی که به دفعات متعدد در شب با شیشه تغذیه می شدند همچنین پسران بالاتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.