بررسی علائم و نشانه ‌های سندرم ساختمان بیمار در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی علائم و نشانه ‌های سندرم ساختمان بیمار در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی علائم و نشانه ‌های سندرم ساختمان بیمار در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی علائم و نشانه ‌های سندرم ساختمان بیمار در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی علائم و نشانه ‌های سندرم ساختمان بیمار در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت کار ایران

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: بیماریهای ناشی از ساختمان گروهی از بیماریها هستند که به علت شرایط فیزیکی و روانی محیط کار ایجاد می شوند. یکی از این بیماریها سندرم ساختمان بیمار (Sick Building Syndrome) است که شامل مجموعه ای از علایم از جمله تحریک غشاهای مخاطی، سردرد، خستگی غیر معمول، خشکی و خارش پوست، و تهوع است که از نظر زمانی با حضور در یک ساختمان خاص ارتباط دارند.هدف از انجام این مطالعه بررسی این سندرم و عوامل موثر بر آن در کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد است. روش بررسی: مطالعه به صورت مقطعی بر روی کارکنان ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد انجام شد. برای تعیین فراوانی سندرم ساختمان بیمار از پرسشنامه خودایفای Indoor Air Quality مخصوص کارکنان اداری استفاده شد. کلیه کارکنان که حداقل یک سال از مدت اشتغال آنها می گذشت و بیماری طبی شناخته شده با علایم مشابه SBS نداشتند وارد مطالعه شدند و پرسشنامه برای آنها تکمیل شد. اطلاعات با استفاده از آزمون آماری مجذور کای تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: فراوانی SBS در کارکنان ساختمان مرکزی ۳۵.۷% بود (۳۴.۸% در مردان و ۳۶.۹% در زنان). فراوانی SBS با سن، جنس، سابقه کار، و میزان تحصیلات ارتباط معناداری نداشت. شایعترین علامت ذکر شده از سوی پرسش شوندگان به ترتیب خستگی، سردرد و اختلال در تمرکز حواس بود و شایعترین علت ایجاد علایم از سوی کارکنان سروصدا، فضای ناکافی و شلوغی محل کار عنوان شد. نتیجه گیری: مطالعه کنونی فراوانی نسبتا بالای SBS را در کارمندان اداری این سازمان نشان داد که از علل عمده آن کمبود فضا برای هر کارمند ذکر شده است. با توجه به تاثیر این بیماری بر عملکرد کارکنان و کاهش بهره وری، رفع عوامل ایجادکننده آن بویژه سر و صدا و فضای ناکافی موجود در اتاقها توصیه می شود.

کلید واژه: سندرم ساختمان بیمار، کارکنان اداری، خستگی، سروصدا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.