مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر رنگ پوست ماهی اسکارسفید (Astronorus ocellatus)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر رنگ پوست ماهی اسکارسفید (Astronorus ocellatus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر رنگ پوست ماهی اسکارسفید (Astronorus ocellatus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر رنگ پوست ماهی اسکارسفید (Astronorus ocellatus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر آستاگزانتین و جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر رنگ پوست ماهی اسکارسفید (Astronorus ocellatus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)

تعداد صفحات :۱۲

در این تحقیق اثر تجویز خوراکی جلبک دونالیلا سالینا و رنگدانه مصنوعی آستاگزانتین بر روی رنگ پوست ماهی اسکار سفید (Astronotus ocellatus) مورد مطالعه قرار گرفت. تعداد ۱۳۵ قطعه ماهی با وزن متوسط (۲۷±۰.۵) به سه تیمار در سه تکرار تقسیم گردیدند: تیمار آستاگزانتین، تیمار دونالیلا و تیمار کنترل. تیمار اول و دوم به ترتیب با خوراک حاوی آستاگزانتین و دونالیلا به میزان ۲۰۰ میلی گرم در کیلوگرم خوراک تغذیه شدند. تیمار شاهد با همان خوراک (فاقد افزودنی) تغذیه گردید. بعد از ۶ هفته از ۵ ماهی در هر تیمار عکس دیجیتال با شرایط ثابت و نور یکسان تهیه گردید و برای ارزیابی میزان تغییر رنگ ایجاد شده از سیستم رنگ سنجی L*a*b* با استفاده از نرم افزار Photoshop استفاده شد. رنگ سنجی پوست ماهی های تیمارها نشان داد که تجویز خوراک حاوی آستاگزانیتین و دونالیلا باعث تغییر رنگ معنی دار پوست ماهی ها گردیده است (P<0.05). بطوریکه مولفه *a که مقادیر مثبت آن معادل رنگ قرمز است، در تیمار آستاگزانتین و دونالیلا افزایش معنی داری نسبت به تیمار شاهد نشان داد (P<0.05). مولفه L* که معادل روشنایی تصویر است در تیمار آستاگزانتین کاهش معنی داری نسبت به دونالیلا و شاهد داشت (P<0.05)‏، ولی بین تیمار دونالیلا و شاهد تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (P>0.05). مولفه * bکه مقادیر مثبت آن معادل رنگ زرد است در تیمار آستاگزانتین افزایش معنی داری نسبت به دونالیلا نشان داد (P<0.05)‏، ولی بین تیمار آستاگزانتین و شاهد تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (P>0.05). Cab فقط در تیمار آستاگزانتین‏ و Hab در هر دو تیمار دونالیلا و آستاگزانتین تفاوت معنی داری نسبت به تیمار شاهد نشان دادند (P<0.05).

کلید واژه: جلبک دونالیلا سالینا، ماهی اسکار سفید، آستاگزانتین، کاروتنوئید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.