مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی :

مقاله اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۵۳ تا ۱۶۵ منتشر شده است.
نام: اثر به کارگیری آنزیم در جیره غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم
مقاله جوجه های گوشتی
مقاله صفات لاشه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی اثر افزودن آنزیم بر عملکرد صفات اقتصادی و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی سویه تجاری آرین صورت گرفت. جیره های غذایی بر پایه ذرت، گندم و جو تهیه گردید. آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۸ جیره غذایی مختلف و ۳ تکرار به ازای هر تیمار و تعداد ۳۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه در هر تکرار انجام گرفت .جیره های غذایی شامل جیره شاهد بر پایه ذرت، ذرت با آنزیم، جو با آنزیم، گندم با آنزیم، ذرت و جو با آنزیم، ذرت و گندم با آنزیم، جو و گندم با آنزیم و ذرت، جو و گندم با آنزیم بوده است. آب و خوراک به صورت آزاد در اختیار آنها قرار گرفت. در پایان دوره های آغازین، رشد و پایانی میزان تلفات، خوراک مصرفی، وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک اندازه گیری و در پایان آزمایش تفکیک قطعات لاشه و ارزیابی تغییرات وزن و طول قسمت های مختلف روده انجام شد. نتایج به دست آمده بیانگر وجود تفاوت معنی دار وزن بدن و مصرف خوراک در هر سه دوره آغازین، رشد و پایانی در بین جیره های غذایی بود (P<0.05) و ضریب تبدیل غذایی در دوره های آغازین و رشد تفاوت معنی داری را نشان داد (P<0.05) از نظر درصد قطعات سینه و ران در بین تیمارها تفاوت معنی داری مشاهده نشد. درصد لاشه فقط بین تیمارهای جو با آنزیم و ذرت و جو با آنزیم معنی دار بود و همچنین اختلاف معنی داری به لحاظ درصد ماندگاری بین تیمارهای ذرت و گندم با آنزیم و ذرت، گندم و جو با آنزیم مشاهده شد (P<0.05). درصد وزن سنگدان، کبد، لوزالمعده و چربی محوطه بطنی نسبت به وزن زنده در بین تیمارها تفاوت معنی داری را نشان نداد، اما درصد وزن دئودنوم، ژئوژنوم و ایلئوم نسبت به وزن زنده در بین تیمارها دارای تفاوت معنی داری بودند (P<0.05)، اما از نظر تغییرات در طول این قسمت ها، در بین تیمارها تفاوت معنی داری مشاهده نشد. در این پژوهش نشان داده شد که افزودن آنزیم به این غلات سبب بهبود عملکرد طیور، حداقل به میزان جیره بر پایه ذرت شده است، این به این معنی است که اثر فاکتورهای ضدتغذیه ای جیره ها بر عملکرد طیور، با افزودن آنزیم به جیره رفع شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.