مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان :

مقاله معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۱۸۶ تا ۲۰۰ منتشر شده است.
نام: معرفی فلور، اشکال زیستی و پراکنش جغرافیایی گیاهان مراتع شهرستان دامغان
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلور
مقاله اشکال زیستی
مقاله پراکنش جغرافیایی
مقاله گیاهان نادر
مقاله دامغان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش گیاهان دارویی و علوفه ای – مرتعی در حال انقراض مراتع آستانه میان بند که در شهرستان دامغان واقع شده، مورد بررسی قرار گرفت. فلور منطقه نشان داد که ۲۴۲ گونه گیاهی متعلق به ۳۸ تیره وجود دارد که ۹۳ گونه گیاه دارویی و ۱۴۹ گونه علوفه ای- مرتعی می باشند که به صورت اشکال زیستی ۳۰ گونه کامفیت ۱۴۱ گونه همی کرپیتوفیت و ژئوفیت، ۴۰ گونه تروفیت و ۳۱ گونه فانروفیت و نانوفانروفیت دیده می شوند. از نظر عناصر رویشی (کوروتیپ) گیاهان به طور عمده به چندین سرزمین گیاهی تعلق دارند. ۸/۳ درصد گونه ها عنصر جهان وطنی، ۱۷ درصد عنصر اروپا- سیبری و مدیترانه ای و ایرانی- تورانی، ۴۵/۱ درصد گونه ها عنصر رویشی اروپا- سیبری و صحارا سندی و یا ایرانی- تورانی و ۷/۹ درصد عنصر مدیترانه ای و ایرانی- تورانی، ۲/۱۰ درصد عنصر صحاری سندی و ایرانی – تورانی، ۴۲/۲ درصد عنصر اروپا – سیبری، صحاری سندی و ایرانی – تورانی و مدیترانه ای و ۸/۳ درصد عنصر صحارا سندی و ایرانی- تورانی و مدیترانه ای، ۴/۱۹ درصد عنصر اروپا – سیبری و ایرانی – تورانی و ۶/۲۸ درصد عنصر ایرانی – تورانی، ۱ درصد عنصر اروپا – سیبری، ۶۳/۱ درصد عنصر صحارا سندی و ۱ درصد عنصر مدیترانه ای می باشند. علاوه بر این گونه های تهدید شده منطقه نام برده بر اساس معیارهای IUCN بررسی گردید و ۴ رسته گونه های در معرض انقراض، آسیب پذیر، با خطر کمتر و کمبود داده در منطقه مورد مطالعه تعیین، و فهرست نام های گونه های یاد شده ارایه گردید. این مطالعه نشان داد که ۴۷ گونه گیاهی در رسته گونه های تهدید شده وجود دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.