مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) :

مقاله تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۲۰۸ تا ۲۱۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قارچ دکمه ای
مقاله خشک کردن اسمزی
مقاله بریکس
مقاله آب گیری مجدد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بیشترین تولید و مصرف قارچ های خوراکی در سطح جهان را به خود اختصاص می دهد با این حال کاربرد روش های نگهداری جهت افزایش زمان انبارمانی آن موردنیاز است. خشک کردن یکی از مهم ترین روش های افزایش ماندگاری محصولات با رطوبت بالا است. از آن جایی که قارچ نسبت به حرارت بسیار حساس است، انتخاب روش خشک کردن مناسب بسیار اهمیت دارد. در این پژوهش تاثیر خشک کردن اسمزی در غلظت های ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصد وزنی محلول ساکارز، دماهای ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد و نسبت های وزنی قارچ به محلول اسمزی ۱:۱۰، ۱:۱۵ و ۱:۲۵ بر خصوصیات سینتیکی ورقه های قارچ بررسی شد. نتایج نشان دادند که با افزایش غلظت و دما، مقدار رطوبت محصول کاهش و بریکس افزایش یافت. بسته به تیمارهای اعمال شده، رطوبت نهایی و بریکس ورقه های قارچ پس از اتمام فرآیند اسمزی به ترتیب در محدوده ۹/۸۷-۶/۴۷ درصد و ۷/۴۶-۴/۷ درصد بود. منحنی های سینتیک تغییرات رطوبت و بریکس طی فرآیند خشک کردن اسمزی رسم گردید. همچنین مشخص شد غلظت محلول اسمزی تنها عامل موثر بر نسبت آب گیری مجدد ورقه های قارچ خشک شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.