مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر :

مقاله بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۱۷۹ تا ۱۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان آگاهی دانش آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانش آموزان روستایی
مقاله آگاهی
مقاله مواد مخدر
مقاله دبیرستان ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: با توجه به اهمیت پیشگیری و اطلاع رسانی جهت جلوگیری از اعتیاد ضرورت ایجاب می کند به منظور تدوین برنامه های آموزشی، در ابتدا میزان آگاهی دانش آموزان از مواد مخدر ارزیابی شود، لذا پژوهش حاضر به منظور تعیین میزان آگاهی دانش-آموزان پسر دبیرستان های روستایی استان یزد از مواد مخدر انجام گرفته است.
روش بررسی: این پژوهش از نوع توصیفی– تحلیلی بوده که به روش مقطعی انجام شده است. در این تحقیق، ۵۱۷ دانش آموز پسر دبیرستانی روستاهای یزد به روش نمونه گیری تصادفی سیستماتیک انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای به منظور آگاهی از مواد مخدر بود که توسط خود دانش آموزان تکمیل گردید. در نهایت داده ها توسط نرم افزار SPSS ver 13 تجزیه و تحلیل شد.
نتایج: نتایج حاکی از آن بود که بالاترین نمره آگاهی دانش آموزان پسر روستاهای یزد مربوط به تریاک با میانگین ۱۷/۳±۴۷/۳ و بعد از آن مربوط به هرویین (۶۴/۲±۶۸/۱) و حشیش (۸۱/۱±۹۶/۰) از ۸ نمره بوده و نمره آگاهی کلی نمونه ها از مواد مخدر ۵۷/۷±۵۲/۷ از ۶۴ نمره بوده است. ۲/۷۰ درصد دانش آموزان با فرد معتاد برخورد داشته و ۵/۱۷ درصد مورد پیشنهاد مصرف مواد مخدر از طرف دوستان قرار گرفته اند. همچنین در خانواده هایی که حداقل یک فرد معتاد وجود داشته (۱/۷ درصد) میانگین نمره آگاهی از موادمخدر و الکل (۶/۸±۸۶/۱۳) بطور معنی داری بیشتر از خانواده هایی است که فرد معتاد وجود نداشته است (P=0.000) .
نتیجه گیری: به طور کلی آگاهی دانش آموزان در مورد تریاک بیشتر از سایر مواد بوده و وجود فرد معتاد در خانواده یا فامیل و برخورد با فرد معتاد در این آگاهی موثر بوده است. یافته های این پژوهش می تواند مورد توجه مسولان آموزش و پرورش قرار گرفته تا در جهت برنامه ریزی صحیح آموزشی به منظور پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر بویژه در نوجوانان، افزایش آگاهی و ارتقاء سلامتی آنها مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.