انتقال و استخراج کاتیون های فلزی عناصر واسطه سری اول شامل مس (II)، منگنز (II)، نیکل (II) و روی (II) با استفاده از حامل هایی با دهنده های نیتروژن و اکسیژن (تری آزول)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انتقال و استخراج کاتیون های فلزی عناصر واسطه سری اول شامل مس (II)، منگنز (II)، نیکل (II) و روی (II) با استفاده از حامل هایی با دهنده های نیتروژن و اکسیژن (تری آزول) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انتقال و استخراج کاتیون های فلزی عناصر واسطه سری اول شامل مس (II)، منگنز (II)، نیکل (II) و روی (II) با استفاده از حامل هایی با دهنده های نیتروژن و اکسیژن (تری آزول)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انتقال و استخراج کاتیون های فلزی عناصر واسطه سری اول شامل مس (II)، منگنز (II)، نیکل (II) و روی (II) با استفاده از حامل هایی با دهنده های نیتروژن و اکسیژن (تری آزول)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انتقال و استخراج کاتیون های فلزی عناصر واسطه سری اول شامل مس (II)، منگنز (II)، نیکل (II) و روی (II) با استفاده از حامل هایی با دهنده های نیتروژن و اکسیژن (تری آزول) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پیک نور علوم

تعداد صفحات :۹

از لیگاندهای حاوی گروه های دهنده نیتروژن و اکسیژن برای بررسی عبور از غشای کاتیون های منگنز (II)، روی (II)، مس(II) و نیکل(II) استفاده گردید. این لیگاندها می توانند به عنوان حامل کاتیون به صورت انتخابی، در استخراج و انتقال رقابتی شرکت کنند. در آزمایش های انتقال، فازهای منبع و دریافت کننده آبی توسط یک فاز کلروفرم جدا شد و در آزمایش های استخراج، کلروفرم به عنوان یک فاز آلی استفاده شد. در بخشی از کار، برای استخراج و انتقال رقابتی توسط لیگاندها، از خاصیت حلالیت بالایشان در آب استفاده و لیگاندها هم همراه کاتیون ها در فاز منبع حل شد. بعد از تشکیل کمپلکس لیگاند با برخی از کاتیون ها، به فاز آلی منتقل کرده، از آنجا کاتیون ها را وارد فاز گیرنده می نمودیم. هدف اصلی در این تحقیق پیدا کردن انتخاب پذیری لیگاندها در انتقال و استخراج رقابتی بین کاتیون های منگنز (II)، روی (II)، مس(II) و نیکل(II) بود. برای تمام لیگاندها ابتدا آزمایش های استخراج در بافرهای مختلف معمولا از ۴.۵-۷ انجام شد و سپس با استفاده از منحنی pH علیه درصد استخراج برای کاتیون های استخراج شده، مناسب ترین بافر برای انجام عملیات انتقال انتخاب شد. در بیشتر آزمایش های استخراج، یک رفتار مشابه با نتایج انتقال رقابتی کاتیون های فلزی مشاهده شد.

کلید واژه: کاتیون، استخراج، انتقال، pH، لیگاند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.