تعیین دمای تشکیل زونهای دگرسانی گرمابی مناطق شمال غرب زنجان با دماسنجی کلریتهای ثانویه و مقایسه آن با روش سیالات درگیر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین دمای تشکیل زونهای دگرسانی گرمابی مناطق شمال غرب زنجان با دماسنجی کلریتهای ثانویه و مقایسه آن با روش سیالات درگیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین دمای تشکیل زونهای دگرسانی گرمابی مناطق شمال غرب زنجان با دماسنجی کلریتهای ثانویه و مقایسه آن با روش سیالات درگیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین دمای تشکیل زونهای دگرسانی گرمابی مناطق شمال غرب زنجان با دماسنجی کلریتهای ثانویه و مقایسه آن با روش سیالات درگیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین دمای تشکیل زونهای دگرسانی گرمابی مناطق شمال غرب زنجان با دماسنجی کلریتهای ثانویه و مقایسه آن با روش سیالات درگیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پیک نور علوم

تعداد صفحات :۱۲

تعیین دمای تشکیل کانسارهای گرمابی و زونهای دگرسانی آنها، ابزار مهمی برای مطالعات اکتشافی است. دماسنجی کلریتهای ثانویه، روش مناسبی برای شناخت درجه حرارت تشکیل انواع مختلف دگرسانی است. با استفاده از این روش، که در سال ۱۹۸۵ کاتلینه آن را ارائه کرد و بر اساس آنالیز کلریتهای ثانویه و محاسبه مقدار آلومینیم تترائدری در ساختمان کلریتها بنا شده است و با مطالعه در زونهای دگرسانی گرمابی موجود در مناطق شمال غرب زنجان، شرق میانه و جنوب خلخال، مشخص شد که دمای تشکیل زونهای سریسیتیک، آرژیلیک پیشرفته، آرژیلیک متوسط و پروپلیتیک در این ناحیه به ترتیب ۳۴۰oC تا۳۶۵oC ، ۳۳۰oC تا ۳۵۵oC، ۳۱۵oC تا ۳۲۵oCو ۲۹۰oC تا ۳۰۵oC بوده است. ترکیب کلریتهای منطقه نیز بر اساس نسبت منیزیم و آهن به مقدار آلومینیم جانشین شده به جای سیلیس از نوع ریپیدولیت است. مطالعات سیالات درگیر بر روی همین پهنه های دگرسانی، تا حد زیادی اطلاعات بالا را مورد تایید قرار داده و دمایی نزدیک به دماهای فوق را ارائه داده است، لذا پیشنهاد می شود برای بررسی درجه حرارت تشکیل پهنه های دگرسانی گرمابی، هر دو این روشها به صورت مکمل با همدیگر مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: دگرسانی گرمابی، کلریتها، حرارت سنجی، مناطق دگرسانی، سیالات درگیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.