محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب به ‌منظور شناسایی مناطق پرمخاطره گیاهان زراعی و باغی مهم در استان خراسان‌ رضوی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب به ‌منظور شناسایی مناطق پرمخاطره گیاهان زراعی و باغی مهم در استان خراسان‌ رضوی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب به ‌منظور شناسایی مناطق پرمخاطره گیاهان زراعی و باغی مهم در استان خراسان‌ رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب به ‌منظور شناسایی مناطق پرمخاطره گیاهان زراعی و باغی مهم در استان خراسان‌ رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب به ‌منظور شناسایی مناطق پرمخاطره گیاهان زراعی و باغی مهم در استان خراسان‌ رضوی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های حفاظت آب و خاک (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۲۴

چرخه ‌های یخ و ذوب که به ‌دلیل کاهش و افزایش پیوسته دما در طول یک دوره زمانی کوتاه‌ مدت ایجاد می‌ شوند، یکی از عوامل مهم ایجاد خسارت در گیاهان زراعی و باغی در مناطق مستعد آن می ‌باشند. در این پژوهش برای محاسبه فراوانی نسبی چرخه ‌های یخ و ذوب در استان خراسان ‌رضوی، داده‌ های دمای کمینه و بیشینه روزانه ۹ ایستگاه هواشناسی سینوپتیک در طی ۲۰ سال آماری (۱۳۸۷-۱۳۶۸) مورد استفاده قرار گرفت. همچنین ۶ گستره دمایی مشخص شامل: دماهای کمینه کوچک‌ تر و مساوی ۲- و دماهای بیشینه بزرگ ‌تر و مساوی ۲ (A)، دماهای کمینه کوچک ‌تر و مساوی ۳- و دماهای بیشینه بزرگ ‌تر و مساوی ۳ (B)، دماهای کمینه کوچک‌ تر و مساوی ۵- و دماهای بیشینه بزرگ ‌تر و مساوی ۵ (C)، دماهای کمینه برابر ۲- و بیشینه بزرگ ‌تر از ۲ (D)، دماهای کمینه برابر ۳- و بیشینه بزرگ ‌تر از ۳ (E) و دماهای کمینه برابر ۵- و بیشینه بزرگ‌ تر از ۵ (F) که امکان رخداد این پدیده در آنها بیشتر است، در نظر گرفته شد. پس از پردازش داده ‌ها توسط یک برنامه کامپیوتری در محیط FORTRAN، میانگین ماهانه، فصلی و سالانه و سپس فراوانی نسبی ماهانه و فصلی تعداد روزهای وقوع این پدیده در هر یک از ایستگاه‌ های موجود محاسبه گردید. بررسی نمودارهای فصلی نشان داد که گرچه فراوانی نسبی چرخه‌ های یخ و ذوب در زمستان بیشتر از سایر فصول است اما غلات سرمادوست و درختان میوه در این فصل به ‌دلیل پدیده خوسرمایی نسبت به پاییز و بهار، کمتر متحمل خسارت می ‌شوند. در بررسی ماهانه نتایج نیز، مشاهده شد که در مهرماه، احتمال خسارت به گیاهان زراعی مانند پنبه و یا چغندرقند در مناطقی مانند سبزوار، گناباد و کاشمر کمتر از مناطقی مانند مشهد، سرخس و نیشابور می ‌باشد. در ماه ‌های فروردین و اردیبهشت نیز، درختان میوه در شهرستان‌ هایی مانند نیشابور، تربت ‌حیدریه و گلمکان، احتمالا دچار خسارت خواهند شد. همچنین در این ۲ ماه، کشت زودهنگام پنبه در مناطقی مانند سبزوار، کاشمر و نیشابور، پرمخاطره است.

کلید واژه: چرخه ‌های یخ و ذوب، دمای کمینه، دمای بیشینه، دمای بحرانی، خوسرمایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.