روند ده ساله تغییرات سنی و جنسی بیماران بستری با اولین انفارکتوس حاد میوکارد در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران (۱۳۸۶-۱۳۷۷)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روند ده ساله تغییرات سنی و جنسی بیماران بستری با اولین انفارکتوس حاد میوکارد در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران (۱۳۸۶-۱۳۷۷) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روند ده ساله تغییرات سنی و جنسی بیماران بستری با اولین انفارکتوس حاد میوکارد در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران (۱۳۸۶-۱۳۷۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روند ده ساله تغییرات سنی و جنسی بیماران بستری با اولین انفارکتوس حاد میوکارد در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران (۱۳۸۶-۱۳۷۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روند ده ساله تغییرات سنی و جنسی بیماران بستری با اولین انفارکتوس حاد میوکارد در بیمارستان حضرت رسول اکرم تهران (۱۳۸۶-۱۳۷۷) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: علی رغم پیشرفتهای موثر در تشخیص و درمان در چهار دهه اخیر آنفارکتوس میوکارد با صعود قطعه ST (STEMI) همچنان یک مشکل بزرگ سلامت عمومی در دنیای صنعتی و یک معضل فزاینده در کشورهای در حال توسعه محسوب می شود. با توجه به نقش سن و جنس در وقوع انفارکتوس میوکارد، همچنین تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دهه های اخیر در ایران که خود می تواند بر اپیدمیولوژی بیماری تاثیر بگذارد؛ برآن شدیم تا روند تغییرات سنی و جنسی بیماران با اولین STEMIرا در یک دهه تعیین کنیم.روش کار: در این مطالعه مشاهده ای مقطعی تکمیل چک لیست برای بیماران با اولین STEMI انجام گرفت.آنالیز داده ها با نرم افزار آماری ۱۴ SPSS و آزمونهای کای دو،ANOVA و Mann-Whitney با در نظر گرفتن a=0.05 انجام شد.بافنه ها: از بین ۱۸۲۹ بیمار با اولین STEMI، %۷۶.۴ مرد و ۶/۲۳% زن بودند. میانگین سنی بیماران ۷/۱۲±۰۹/۵۹ سال بود. میانگین سنی زنان ۶/۱۱±۱/۶۶ سال و مردان ۲/۱۲± ۹/۵۶ سال بود که اختلاف معنی داری داشت (p<0.001). تغییرات میانگین سنی کلی، مردان و زنان در طول این ۱۰ سال تغییر معنی داری نشان نداد. بیماران با انفارکتوس میوکارد زودرس ۱۵% بیماران را تشکیل می دادند که تغییر درصد فراوانی آنها در طول ۱۰ سال چشمگیر نبود. درصد فراوانی جنسی بیماران نیز در طول این ۱۰ سال تغییر معنی داری از نظر آماری نداشت. شایعترین ریسک فاکتور مصرف سیگار (۷/۴۳%) و سپس هایپرتانسیون (۸/۳۲%) بود. سابقه هیپرلیپیدمی در ۳/۲۷% و دیابت در ۸/۱۸% بیماران وجود داشت. تغییرات درصد فراوانی هیچکدام از ریسک فاکتورها در طول ۱۰ سال از الگوی خاصی تبعیت نمی کرد.نتیجه گیری: عدم تغییر روند سنی و جنسی بیماران در طی ۱۰ سال می تواند نقش اصلی عوامل بیولوژیک را مطرح کند. با وجود مشاهده ای بودن این پژوهش تغییر نکردن ریسک فاکتورهای ماژور قلبی عروقی در طی ۱۰ سال عملکرد ضعیف در حوزه پیشگیری اولیه را نشان می دهد.

کلید واژه: انفارکتوس حاد میوکارد، سن، جنس، ریسک فاکتورها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.