مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان :

مقاله چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم زمین از صفحه ۷۳ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: چینه شناسی آتشفشانی و مراحل مختلف فوران آتشفشان تفتان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تفتان
مقاله آتشفشان چینه ای
مقاله آذرآوری
مقاله دهانه انجرک و دهانه جم چین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آتشفشان تفتان در جنوب خاوری ایران، در استان سیستان و بلوچستان و حدود ۱۰۰ کیلومتری جنوب – جنوب خاوری شهر زاهدان و ۴۵ کیلومتری شمال خاش قراردارد. از دیدگاه زمین شناختی، این آتشفشان در انتهای زون ساختاری فلیش نهبندان – خاش و شمال زون مکران واقع شده است. تاکنون مطالعات چینه شناسی آتشفشانی جامعی در مورد این آتشفشان انجام نشده است. چینه شناسی تفتان را به طور کلی می توان به سه بخش، سنگ های قدیمی تر از فعالیت، سنگ های حاصل از فعالیت و سنگ های پس از فعالیت آتشفشانی تفتان تقسیم بندی کرد. گروه نخست، پی سنگ آتشفشان بوده و به طورعمده از سنگ های رسوبی چون ماسه سنگ، شیل، سنگ آهک و مارن (رخساره فلیش)، مجموعه آمیزه رنگین شامل سنگ های اولترامافیک (پریدوتیت ها)، بازی (گابروها و بازالت ها)، سنگ آهک های پلاژیک، رادیولاریت و به مقدار کمتر مجموعه سنگ های دگرگونی (متاگریواک ها، فیلیت ها، اسلیت ها و شیست ها) تشکیل شده اند. گروه دوم به طور عمده سنگ های آذرآواری و جریان های گدازه ای هستند که بدنه اصلی این آتشفشان را تشکیل می دهند و گروه سوم بیشتر جابه جایی های محصولات آتشفشانی و زون های دگرسانی را شامل می شوند. این مطالعات نشان می دهد که آتشفشان تفتان دارای بیش از ۵ مرحله فورانی مرحله خروج گدازه های الیوین بازالتی، فعالیت از محل دهانه قدیمی انجرک، فعالیت فورانی دهانه قدیمی جم چین، فعالیت فورانی کوه انار، فعالیت فورانی پیرامون قلل اصلی، فوران مرتبط با فعالیت پیشین و فعالیت پایانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.