ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۲

هدف از انجام این مطالعه، محاسبه ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی برگ های ریحان در خشک کردن نازک می باشد. آزمایش های خشک کردن لایه نازک تحت پنج سطح دمای خشک کن ۴۰، ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سلسیوس، سه سطح سرعت هوای ورودی ۱.۵، ۲ و ۲.۵ و سه سطح رطوبت هوای ورودی ۲۰، ۴۰ و ۶۰ درصد انجام شد. برای توضیح انتقال رطوبت از لایه های نازک ریحان، مدل فیک پخش مورد استفاده قرار گرفت. نتایج، نشان داد مقدار ضریب پخش موثر در نمونه های خشک شده در دماهای بین ۴۰ تا ۸۰ درجه سلسیوس، از ۱.۰۵۰۰۹´۱۰-۱۱ تا ۲.۲۴۹۴۱´۱۰-۱۰ m2/s تغییر می کند. با استفاده از رابطه آرنیوس انرژی لازم برای فعال سازی، از ۴۴.۰۴ تا ۶۰ Kj/mol و ثابت ضریب پخش از ۱.۲۹۶۱۸۳۹۱´۱۰-۴ تا ۱.۳۱۳۲۷۷۸۶´۱۰-۱ m2/s به دست آمد که نشان دهنده اثر دمای خشک کن، سرعت هوا و رطوبت نسبی هوای ورودی روی پدیده پخش می باشد.

کلید واژه: خشک کردن، مدل فیک، ضریب پخش، انرژی فعال سازی، ریحان، رطوبت نسبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.