مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال ۱۳۸۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال ۱۳۸۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق به منظور تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای سیاه عمده وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طول یک سال و مقایسه با استانداردهای ملی موجود انجام گردید. نمونه برداری از چای های خشک وارداتی شامل چای ارتدکس سیلان، ارتدکس کلکته و CTC (کله مورچه) از تعداد ۵ کارخانه مختلف بسته بندی کننده چای به طور ثابت، به صورت ماهانه و بطور تصادفی صورت گرفت. سپس نمونه ها از طریق انجام آزمون های فیزیکوشیمیایی شامل رطوبت، خاکستر کل، خاکستر محلول در آب، قلیائیت خاکستر، عصاره آبی، فیبر خام و کافئین مورد ارزیابی قرار گرفتند. آنالیز داده ها در طول سال نشان داد که در هر سه نوع چای، از بین ویژگی های فیزیکوشیمیایی میزان خاکستر محلول در آب که نشان دهنده میزان خاک و آلودگی چای می باشد و میزان عصاره آبی که نشان دهنده کیفیت حسی و تغذیه ای چای می باشد دچار نوسانات بیش تری بوده و میزان سایر ویژگی ها تغییر چندانی نکرده است. به طور کلی میزان تمامی ویژگی ها به استثنای میزان رطوبت در محدوده مجاز استاندارد چای قرار داشت. هم چنین نتایج نشان داد که میزان هر یک از ویژگی های فیزیکوشیمیایی مورد بررسی در این سه نوع چای با یکدیگر متفاوت است که به دلیل تفاوت منشا و فرایند تولید آن ها می باشد. به طور میانگین، چای CTC در بین سه نوع چای از ویژگی های فیزیکوشیمیایی مطلوب تری برخوردار بود.

کلید واژه: چای سیاه، چای ارتدکس، چای کله مورچه، ویژگی های فیزیکوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.