مقایسه اثر یونتوفورزیس دگزامتازون با درمان دارویی در ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم کانال کارپ: کار آزمایی بالینی یک سو کور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر یونتوفورزیس دگزامتازون با درمان دارویی در ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم کانال کارپ: کار آزمایی بالینی یک سو کور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر یونتوفورزیس دگزامتازون با درمان دارویی در ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم کانال کارپ: کار آزمایی بالینی یک سو کور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر یونتوفورزیس دگزامتازون با درمان دارویی در ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم کانال کارپ: کار آزمایی بالینی یک سو کور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر یونتوفورزیس دگزامتازون با درمان دارویی در ۶۰ بیمار مبتلا به سندرم کانال کارپ: کار آزمایی بالینی یک سو کور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سندروم کانال کارپ یکی از عوامل مهم ناتوانی افراد در انجام کار می باشد بنا بر این مطالعه و دستیابی به روشهای جدید جهت از بین بردن این بیماری حائز اهمیت است. هدف از این مطالعه کم کردن و یا از بین بردن علایم و ناتوانی های متعاقب این سندروم می باشد.مواد و روشها: این تحقیق بر روی ۶۰ بیمار مبتلا به سندروم کانال کارپ صورت پذیرفت. بیماران به صورت تصادفی به دو گروه ۳۰ نفری تقسیم شدند. گروه اول شاهد به آنها استراحت و داروی ضد التهاب غیر استروئیدی به صورت خوراکی داده شد. گروه دوم گروه آزمون به مرکز فیزیوتراپی ارجاع و روزانه تحت درمان با یونتوفورزیس قرار گرفتند. هر دو گروه به مدت ۲۰ روز تحت درمان بودند.یافته ها: در گروه شاهد میانگین سنی ۳۵.۲۷ و در گروه آزمون ۳۷.۰۳ بوده است. میانگین تغییرات Distal Latency (DL) در گروه شاهد قبل از درمان ۵.۰۴ بعد از درمان ۴.۷۰ (P=0.000) و در گروه آزمون قبل از درمان ۵.۴۹ و بعد از درمان ۴.۴۷ (P=0.000) بوده است. این اعداد بیانگر این است که در هر دو گروه درمان موثر بوده است. درد شبانه در گروه آزمون در پایان درمان ۸۰% از بین رفت اما در گروه شاهد فقط در ۴۶.۶% از بین رفتن درد مشاهده شد.نتیجه گیری: درمان با یونتوفورزیس دگزامتازون نتیجه بسیار مطلوبتری نسبت به استراحت و درمان دارویی داشته است.

کلید واژه: دگزامتازون، سندروم کانال کارپ، یونتوفورزیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.