بررسی اجزای تشکیل ‌دهنده و اثرهای ضدمیکروبی اسانس ده گونه اکالیپتوس بر روی Micrococcus loteus و Escherichia coli


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اجزای تشکیل ‌دهنده و اثرهای ضدمیکروبی اسانس ده گونه اکالیپتوس بر روی Micrococcus loteus و Escherichia coli دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اجزای تشکیل ‌دهنده و اثرهای ضدمیکروبی اسانس ده گونه اکالیپتوس بر روی Micrococcus loteus و Escherichia coli  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اجزای تشکیل ‌دهنده و اثرهای ضدمیکروبی اسانس ده گونه اکالیپتوس بر روی Micrococcus loteus و Escherichia coli،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اجزای تشکیل ‌دهنده و اثرهای ضدمیکروبی اسانس ده گونه اکالیپتوس بر روی Micrococcus loteus و Escherichia coli :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۳

اسانس ‌های موجود در گیاهان معطر یک دسته ارزشمند از ترکیب ‌های طبیعی با خواص دارویی مختلف، از جمله خواص ضدمیکروبی هستند. همچنین گونه‌ های مختلفی از اکالیپتوس دارای اسانس هستند. در این تحقیق ضمن استخراج اسانس و شناسایی ترکیب ‌های تشکیل ‌دهنده اسانس ده گونه اکالیپتوس شامل: Eucalyptus gilli، E. microcarpa، E. kingesmillii، E. loxophleba، E. gongylocarpa، E. salubris، E. erythrocorys، E. salmonophloia، E. spathulata و E. flocktoniae، اثر ضدمیکروبی این اسانس ‌ها بر علیه دو سویه میکروبیEscherichia coli (1330) و Micrococcus loteus (1110) مورد مطالعه قرار گرفت. اسانس‌ ها به روش تقطیر با آب از برگ های گونه ‌های مختلف اکالیپتوس تهیه و ترکیب‌ های تشکیل ‌دهنده آنها با استفاده از دستگاه ‌های گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگراف کوپل شده با طیف‌ سنج (GC/MS)، با محاسبه اندیس بازداری شناسایی شدند. اثر ضد‌میکروبی اسانس ‌ها پس از رقیق کردن با دی متیل سولفوکساید با روش انتشار در آگار بررسی شد. نتایج نشان داد ترکیب اصلی و عمده همه اسانس ‌ها ۱،۸-سینئول و آلفا – پینن بود. به‌ طوری که بیشترین میزان ۸،۱-سینئول (%۸۲.۱) در اسانس E. kingesmillii یافت شد و کمترین میزان این ترکیب (۵۹.۶) در اسانس E. salubris وجود داشت. همچنین اسانس کلیه گونه‌ های مورد بررسی اثر بازدارندگی قوی بر روی باکتری های مورد استفاده داشتند. در حالی ‌که هاله ‌های عدم رشد تشکیل ‌شده بر روی باکتری Micrococus loteus بین ۱۰ تا ۴۹ میلی ‌متر و بر روی Esherichia coli قطری بین ۱۰ تا ۲۲ میلی‌ متر داشتند.

کلید واژه: اکالیپتوس، اسانس، ۸،۱-سینئول، اثر ضدمیکروبی، میکروکوکوس لوتئوس، اشرشیا کلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.