کانی شناسی و تعیین محیط تکتونوماگمایی سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد با استفاده از شیمی کانی های کلینوپیروکسن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کانی شناسی و تعیین محیط تکتونوماگمایی سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد با استفاده از شیمی کانی های کلینوپیروکسن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کانی شناسی و تعیین محیط تکتونوماگمایی سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد با استفاده از شیمی کانی های کلینوپیروکسن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کانی شناسی و تعیین محیط تکتونوماگمایی سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد با استفاده از شیمی کانی های کلینوپیروکسن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کانی شناسی و تعیین محیط تکتونوماگمایی سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد با استفاده از شیمی کانی های کلینوپیروکسن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۶

سنگ های نیمه عمیق شمال شهرکرد واقع در جنوب غربی ایران، در پهنه زمین ساختی سنندج- سیرجان به صورت دایک های بازی رخنمون یافته اند. ترکیب این سنگ ها دولریتی بوده و دارای بافت های ویژه ای همچون اینترگرانولار، اینتر سرتال، افیتیک و پوئی کلیتیک هستند. کانی های اصلی تشکیل دهنده دولریت ها عبارتند از پلاژیوکلاز و کلینوپیروکسن و دیگر کانی های موجود در آن ها از کانی های ثانویه از جمله سریسیت، کلریت، کلسیت و به میزان کمتر اپیدوت، زوئیزیت، اسفن و کانی های فرعی مثل آپاتیت، مگنتیت، تیتانومگنتیت و ایلمنیت تشکیل شده اند. کلینوپیروکسن های موجود در دولریت ها، شامل اوژیت و دیوپسید به صورت فازهای کانیایی جداگانه و یا تنوع ترکیبی از اوژیت در مرکز تا دیوپسید در حاشیه یک فاز دیده می شوند. شواهد ژئوشیمیایی و کانی شناسی دلالت بر ماهیت تولئیتی دایک های منطقه دارد. بر اساس نمودارهای جدایشی محیط های ژئوتکتونیکی مبتنی بر شیمی کانی کلینوپیروکسن، سنگ های نیمه عمیق مورد بررسی در یک محیط کشش متعاقب فرورانش تشکیل شده اند. بر این اساس، می توان ماگماتیسم مورد بررسی در این منطقه را به فاز کوهزایی سیمرین میانی تا فوقانی به سن ژوراسیک فوقانی تا کرتاسه تحتانی نسبت داد که سنگ های نیمه عمیق به مراحل انتهایی این رخداد وابسته اند.

کلید واژه: تکتونوماگماتیسم، زون سنندج-سیرجان، شهرکرد، نیمه عمیق، کلینوپیروکسن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.