مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه :

مقاله جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در ارمغان دانش از صفحه ۱ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: جداسازی، کشت و تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلول های بنیادی
مقاله تمایز سلولی
مقاله جوجه
مقاله مغز استخوان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: امروزه اهمیت سلول های بنیادی به ویژه سلول های بنیادی مزانشیمی بر دانشمندان پوشیده نیست. سلول های بنیادی مزانشیمی سلول های بنیادی بالغی هستند که توانایی تمایز به بسیاری از سلول ها را دارند و از این نظر در مطالعه های پیش بالینی اهمیت دارند. هدف از این مطالعه جداسازی سلول های بنیادی مزانشیمی از مغز استخوان جوجه و اثبات توانایی تمایز این سلول ها بود.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه تجربی است که در سال های ۱۳۸۸ ـ ۱۳۸۷ در انستیتوپاستور ایران انجام شد. در این تحقیق، از مغز استخوان جوجه های سالم نژاد Raf با سن ۱۵ روز استفاده شد. به منظور کشت سلول های بنیادی مزانشیمی، با عمل فلاشینگ، مغز استخوان ران و درشت نی جدا شد. سپس سلول ها کشت شده و بعد از تکثیر سلولی، بخشی از آنها به منظور نگهداری در ازت مایع، منجمد شد. برای اثبات این که سلول های جدا شده سلول های بنیادی مزانشیمی هستند، تمایز سلول ها به سه رده استخوان، غضروف و چربی انجام شد. برای آنالیز هیستولوژیکی، رنگ آمیزی اختصاصی سلول ها صورت گرفت.
یافته ها: مغز استخوان جوجه، یک منبع بالقوه از سلول های بنیادی بالغ می باشد. سلول های بنیادی به دست آمده از مغز استخوان جوجه، قادر به تمایز به سلول های استئوسیت، کندروسیت و آدیپوسیت بودند.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که سلول های بنیادی مغز استخوان جوجه، به علت قابلیت تمایز، استحصال آسان، کم هزینه و بدون محدودیت اخلاقی بودن، می توانند به عنوان یک منبع با ارزش سلول های بنیادی مزانشیمی پیشنهاد شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.