بررسی شمارش کلی میکروبی و لیستریا مونوسایتوجنز (Listeria monocytogenes) در ماهی های تازه در شهر کرمانشاه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شمارش کلی میکروبی و لیستریا مونوسایتوجنز (Listeria monocytogenes) در ماهی های تازه در شهر کرمانشاه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شمارش کلی میکروبی و لیستریا مونوسایتوجنز (Listeria monocytogenes) در ماهی های تازه در شهر کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شمارش کلی میکروبی و لیستریا مونوسایتوجنز (Listeria monocytogenes) در ماهی های تازه در شهر کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شمارش کلی میکروبی و لیستریا مونوسایتوجنز (Listeria monocytogenes) در ماهی های تازه در شهر کرمانشاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۸

لیستریا مونوسایتوجنز باکتری بیماریزا فرصت طلبی است که عفونت های حادی بنام لیستریوزیس را در حیوانات و انسان باعث می شود. این باکتری هم چنین از شایعترین باکتری های ایجاد کننده مننژیت نیز می باشد که از طریق غذاهای آلوده مانند پنیر، سبزیجات خام، سالاد و ماهی به انسان انتقال مییابد. یکی از راه های کنترل وضعیت میکروبی مواد غذایی شمارش کلی میکروب های هوازی می باشد که در این پژوهش به آن پرداخته شده است.برای ارزیابی آلودگی لیستریایی دویست وشصت ماهی تازه و کامل از فروشگاه های عرضه ماهی سطح شهر کرمانشاه جمع آوری شدند. از مجموع ۲۶۰ ماهی تازه، ۱۶۰ عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان از گروه ماهیان سرد آبی و ۱۰۰ عدد کپور معمولی از گروه ماهیان گرم آبی بودند. با به کارگیری دستور العمل کانادایی اصلاح شده FDA، تمام ماهیان برای وجود لیستریا مونوسایتوجنز آزمایش شدند. هم چنین تمامی نمونه ها به کمک محیط کشت پلیت کانت آگار برای شمارش باکتری های مزوفیل هوازی مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج این آزمایشات نشان داد که شیوع لیستریا مونوسایتوجنز در فروشگاه های عرضه ماهی سطح شهر کرمانشاه به ترتیب ۱۵ درصد در قزل آلای رنگین کمان و ۱۸ درصد در کپور معمولی می باشد. هم چنین ۳۵ درصد نمونه های ماهی قزل آلا و ۴۸ درصد نمونه های ماهی کپور معمولی شمارش کلی بیش از ۱۰۷cfu/gr داشتند. با توجه به نتایج به دست آمده در این بررسی کنترل بهداشت در عرضه و نحوه مصرف این محصولات از قبیل تخلیه امعا و احشا و پخت مناسب ضروری می باشد.

کلید واژه: لیستریا مونوسایتوجنز، قزل آلای رنگین کمان، کپور معمولی، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.