تعیین ژرفای دیرینه طبقات ماستریشتین پسین در برش زیارت کلا، البرز مرکزی با استفاده از روزن بران پلانکتونیک و بنتیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ژرفای دیرینه طبقات ماستریشتین پسین در برش زیارت کلا، البرز مرکزی با استفاده از روزن بران پلانکتونیک و بنتیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ژرفای دیرینه طبقات ماستریشتین پسین در برش زیارت کلا، البرز مرکزی با استفاده از روزن بران پلانکتونیک و بنتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ژرفای دیرینه طبقات ماستریشتین پسین در برش زیارت کلا، البرز مرکزی با استفاده از روزن بران پلانکتونیک و بنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ژرفای دیرینه طبقات ماستریشتین پسین در برش زیارت کلا، البرز مرکزی با استفاده از روزن بران پلانکتونیک و بنتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۰

در این بررسی رسوبات کرتاسه پسین در منطقه زیارت کلا، البرز مرکزی به منظور تعیین ژرفای دیرینه و چگونگی تغییرات نسبی سطح آب مورد مطالعه قرار گرفتند. این رسوبات با ۲۰۰ متر ستبرا متشکل از طبقات مارنی و مارن آهکی بوده و بر اساس روزن بران پلانکتونیک، دارای سن ماستریشتین پسین (زون Abathomphalus mayaroensis) هستند. به منظور تعیین ژرفا و تغییرات نسبی سطح آب در طی انبایش این طبقات از سه روش متداول‏ شامل مورفوتایپ های روزن بران پلانکتون، نسبت روزن بران پلانکتونیک به بنتیک و تعیین جنس ها وگونه های روزن بران بنتیک شاخص ژرفا استفاده شده است. مطالعه آماری مورفوتایپ ها نشان داد که مورفوتایپ نوع سوم که شاخص مناطق ژرف تر است در بخش های ابتدایی برش و مورفوتایپ نوع اول که شاخص مناطق کم ژرفا است در بخش های میانی برش فراوانی بیشتری دارند. همچنین تغییرات ژرفا با استفاده از دو جنس Globotruncana (ژرفازی) و Pseudoguembelina (سطحی زی) بررسی شد. به منظور تعیین ژرفای دیرینه در منطقه مورد مطالعه، نسبت روزن بران پلانکتونیک به کل اجتماع روزن بران منهای انواع روزن بران بنتیک درون زی تعیین واز معادله Depth=e (3.58718+(0.03534×%*p))استفاده شد. بررسی جنس ها و گونه های روزن بران بنتیک شاخص ژرفای و نیز نتایج به دست آمده در روش های بیان شده نشان می دهد که این رسوبات در محدودی بخش نریتیک خارجی تا باتیال میانی نهشته شده اند. همچنین نتایج به دست آمده نشان می دهد که ابتدا و انتهای برش مورد مطالعه ژرف تر از بخش میانی آن بوده است.

کلید واژه: ژرفای دیرینه، برش زیارت کلا، البرز مرکزی، ماستریشتین پسین، روزن بران، تغییرات سطح آب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.