بررسی خصوصیات زیستی، رژیم غذایی و شاخص های گنادی و کبدی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) در دریاچه سد ارس


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات زیستی، رژیم غذایی و شاخص های گنادی و کبدی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) در دریاچه سد ارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات زیستی، رژیم غذایی و شاخص های گنادی و کبدی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) در دریاچه سد ارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات زیستی، رژیم غذایی و شاخص های گنادی و کبدی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) در دریاچه سد ارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات زیستی، رژیم غذایی و شاخص های گنادی و کبدی ماهی سوف سفید (Sander lucioperca) در دریاچه سد ارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

سد رودخانه ارس در سال ۱۳۵۰ بر روی این رودخانه با مختصات ´۲۲o45 طول شرقی و ´۳۹o7 عرض شمالی احداث شده است. دریاچه پشت این سد هم اکنون پذیرای ۲۷ گونه و زیرگونه ماهی استخوانی می باشد که ماهی سوف سفید با ۳۷.۳ درصد بیشترین فروانی گونه های ماهیان این دریاچه را به خود اختصاص داده است. در این تحقیق تعداد ۱۲۵ قطعه ماهی سوف در طول یک سال از مهر ۱۳۸۱ تا شهریور ۱۳۸۲ و تعداد ۱۴۰ عدد از فرورد ین تا اسفند ۱۳۸۵ به صورت ماهانه از تورهای صیادی و دامهای گوشگیر جمع آوری و یا توسط تورهای پرتابی صید شده اند. نمونه ها در محل مورد زیست سنجی قرار گرفته و پس از کالبد شکافی، دستگاه گوارش و تولیدمثل آنها از حفره شکمی خارج و با فرمالین ۱۰ درصد ثبت شده و در آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته اند. ۲۷ ویژگی زیست سنجی در ماهیان مورد ارزیابی قرار گرفته که مهمترین نتایج آن مربوط به متوسط طول کل ۳۶.۷۳±۱۰.۳ سانتی متر، طول استاند ارد ۳۳.۸±۸.۵۲ سانتی متر و وزن بدن ۳۰۳.۸ ۳۷۶.۱۲ گرم بوده است. رابطه رگرسیونی طولی – وزنی نیز (p<0.05) دارای ضریب همبستگی بالا (r2=76.3) و b کوچکتر از ۳ بوده که نشان از رشد آلومتریک این ماهی در این دریاچه می باشد. سن ماهیان نیز توسط فلس تعیین شده و نشانگر جمعیت با طبقات ۲+ تا ۵+ می باشد. شاخص گنادی (GSI) حد اکثر مقدار خود در ماهیان ماده (۵.۹۲) و در ماهیان نر (۲.۴۸) را در ماه فروردین نشان می دهد. شاخص خالی بودن معده CV) 28.8) به دست آمده که نشان از نسبتا پرخور بودن این ماهی می باشد. شاخص کبدی (HIS) نیز ۱.۶۲ درصد می باشد. ترجیح غذایی (FP) بالاترین مقدار خود (۶۲.۹۲ درصد) را به ماهیان استخوانی و بعد از آن به لاروهای خرچنگ دراز آب شیرین (۳۲ درصد) و در مرحله آخر (۵.۶۲ درصد) به حشرات آبزی اختصاص داده است. شاخص طول روده (RLG) 0.7و گوشتخوار بودن این ماهی را تایید می کند. همچنین میانگین ضریب رشد (KF) 729±۲۳۶.۸۷ را نشان داده است. شاخص خالی بودن معده ۲۹.۳۱±۲۲.۵۱ و شدت تغذیه ۱.۴۳±۳.۰۶ در این ماهی تعیین شده است.

کلید واژه: سد ارس، ماهی سوف سفید، Sander lucipoperca، زیست سنجی، رژیم غذایی، شاخص گنادی، شاخص کبدی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.