مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار :

مقاله مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۶ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۱۰۹ تا ۱۲۸ منتشر شده است.
نام: مطالعه آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی موجود در افیولیت ملانژهای ناسسن و عشین- زوار
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افیولیت
مقاله عشین- روار
مقاله نایین
مقاله آمفیبولیت
مقاله دایک آمفیبولیتی
مقاله ژئوترموبارومتری
مقاله ژئوشیمی سنگ کل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از انواع سنگ های دگرگونی موجود در افیولیت ملانژ نایین و عشین- زوار، آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی می باشند که بر اثر دگرگونی ناحیه ای سنگ های بازیک موجود در این افیولیت ها، یعنی گدازه های بالشی، بازالت ها و دایک های دیابازی، بوجود آمده اند. مطالعات صحرایی در هر دو منطقه مذکور نشان می دهد که این آمفیبولیت ها و دایک ها دارای برگوارگی بوده و در بسیاری نقاط با پریدوتیت های گوشته همبری دارند، بدین تربیب می توان گفت که این سنگ ها جزیی از خود مجموعه افیولیت بوده و قطعات بیگانه ای که طی فرآیندهای تکتونیکی به این مناطق آورده شده باشند، نیستند. بررسی های پتروگرافی آمفیبولت ها و دایک های آمفیبولیتی افیولیت ملانژ نایین و عشین زوار نیز بیانگر تشابه کانی شناسی و وجود کانی های آمفیبول، پلاژیوکلاز، کوارتز، اسفن، کلریت، کلسیت، پرهنیت، مگنتیت در آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی در هر دو منطقه می باشد، با این تفاوت که در آمفیبولیت ها در دایک های آمفیبولیتی نایین علاوه بر کانی های مذکور، کانی های گارنت و کلینوپیروکسن نیز در این سنگ ها وجود دارند. آنالیز شیمیایی کانی های آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی در این دو افیولیت نیز حاکی از تشابه ترکیب شیمیایی کانی های آنها می باشد. بر اساس ژئوترموبارومتری این سنگ ها، دما و فشار بدست آمده برای آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی عشین- زوار در حدود۶۷۶ درجه سانتیگراد و ۲۹ تا ۶۸ کیلوبار و در آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی افیولیت نایین در حدود ۷۷۰ درجه سانتیگراد و ۶۴ تا ۶۸ کیلوبار می باشد، که نشان دهنده تشکیل آنها در شرایط دما و فشاری تقریبا مشابه است. همچنین بر اساس نتایج آنالیز NAA و ICP-MS سنگ کل، آمفیبولیت ها و دایک های آمفیبولیتی، دارای ماهیت تولییتی بوده و در نظام تکتونیکی پشته های میان اقیانوسی تشکیل گردیده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.