بررسی آزمایشگاهی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و زنیان بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و زنیان بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و زنیان بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و زنیان بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی اثر ضدباکتریایی عصاره هیدروالکلی مریم گلی و زنیان بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: جامعه جهانی به درمان های سنتی و لزوم استخراج دارو از مواد طبیعی و گیاهان داروئی توجه خاص دارد. به همین جهت هدف از این مطالعه بررسی آزمایشگاهی اثر آنتی باکتریال عصاره هیدروالکلی دو گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) و زنیان (Carum copticum) که در متون طب سنتی از موارد پرکاربرد در درمان بیماری های دهان و دندان هستند بر میکروارگانیسم ‌های پوسیدگی زا می ‌باشد.روش بررسی: در این مطالعه تجربی از دو گیاه مریم گلی و زنیان به روش ماسراسیون (خیساندن) عصاره هیدروالکلی تهیه شد و پس از استریل کردن عصاره ها توسط فیلتر مربوطه، اثر آنتی باکتریال عصاره ها به روشBroth macrodilution (رقیق کردن مرتب نمونه‌ ها با روش مربوطه) بر روی میکروارگانیسم ‌های استرپتوکوک موتان، لاکتوباسیل رامنوز و اکتینومیسس ویسکوز ارزیابی شد. نتایج توسط آماره Mann whitney آنالیز و مقایسه شدند.یافته‌ ها: میزان حداقل غلظت بازدارندگی رشد عصاره مریم گلی و زنیان برای استرپتوکوک موتان به ترتیب ۶.۲۵ و ۱۲.۵ میکروگرم در میلی لیتر و برای لاکتوباسیل رامنوز به ترتیب ۱.۵۶ و ۶.۲۵ میکروگرم در میلی لیتر و برای اکتینومیسس ویسکوز به ترتیب ۱۲.۵ و ۲۵ میکروگرم در میلی لیتر به دست آمد.نتیجه‌ گیری: هر دو عصاره مریم گلی و زنیان بر هر سه گونه باکتری اثر بازدارندگی رشد داشتند که این اثر برای مریم گلی به طرز معنی ‌داری بیشتر از زنیان بود و در محدوده غلظتی مورد بررسی عصاره مریم گلی بر هر سه باکتری و زنیان بر استرپتوکوک موتان و اکتینومیسس ویسکوز اثر باکتریسیدال داشتند.

کلید واژه: عصاره گیاهی، مریم گلی، زنیان، میکروارگانیسم‌ های پوسیدگی زا، استرپتوکوک موتان، لاکتوباسیل رامنوز، اکتینومیسس ویسکوز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.