اثر بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید و انبارداری سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم Fangio


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید و انبارداری سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم Fangio دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید و انبارداری سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم Fangio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید و انبارداری سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم Fangio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید و انبارداری سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم Fangio :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثر بنزیل آدنین (BA) و جیبرلیک اسید (GA3) و شرایط انبار سرد و خشک بر ماندگاری گل بریده لیلیوم رقم فانجیو، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار (هر تکرار شامل سه شاخه گل)، انجام گرفت. در این آزمایش ترکیب بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید به میزان ۱۰۰ میلی گرم بر لیتر از هر کدام و آب مقطر به عنوان تیمار شاهد به صورت تیمار کوتاه مدت ۲۴ ساعت بودند. همه گل ها پس از تیمار در انبار خشک با دمای ۴ درجه سلسیوس برای مدت ۱۰ روز نگهداری شدند. قبل از انتقال به انبار خشک اسپری پاشی کامل ساقه، برگ ها و سطوح مختلف پوشش گل ها (کاغذ صافی ها) با آب مقطر و یا نانوسیلور ۲ میلی گرم در لیتر صورت گرفت. پس از ده روز، گل ها درون محلول نگهدارنده حاوی نانوسیلور ۲ میلی گرم بر لیتر و ۳% ساکارز قرار گرفتند تا صفات کیفی مورد نظر در مورد آن ها ارزیابی شوند. نتایج نشان داد که ترکیب بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید (۱۰۰ میلی گرم بر لیتر از هر کدام)، به عنوان یک پیش تیمار کوتاه مدت ۲۴ ساعته قبل از انبار، سبب افزایش معنی دار ماندگاری گل بریده لیلیوم، حفظ بهتر رنگیزه آنتوسیانین گلبرگ و شاخص ثبات غشا و کاهش فعالیت آنزیم کلروفیلاز برگ و درصد شکوفایی گل ها گردید. انبار سرد و خشک به همراه تیمار نانوسیلور و ساکارز نیز به طور معنی داری باعث افزایش بیشتر طول عمر گل ها (در سطح احتمال ۵%) و به تعویق افتادن شکوفایی غنچه ها در انبار گردید.

کلید واژه: ماندگاری، لیلیوم، بنزیل آدنین، جیبرلیک اسید، نانوسیلور، انبار سرد و خشک، گل بریده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.