بررسی نقش باکتری های سودوموناس در کاهش صدمات ناشی از کاربرد آب شور در برنج (.Oryza sativa L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش باکتری های سودوموناس در کاهش صدمات ناشی از کاربرد آب شور در برنج (.Oryza sativa L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش باکتری های سودوموناس در کاهش صدمات ناشی از کاربرد آب شور در برنج (.Oryza sativa L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش باکتری های سودوموناس در کاهش صدمات ناشی از کاربرد آب شور در برنج (.Oryza sativa L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش باکتری های سودوموناس در کاهش صدمات ناشی از کاربرد آب شور در برنج (.Oryza sativa L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۳

باکتریهای ریزوسفری محرک رشد گیاه به طرق مستقیم و غیرمستقیم باعث بهبود رشد و عملکرد گیاه می شوند. در این تحقیق توان چهارسویه از سودوموناس فلورسنتها بر شاخص های رشد برنج در شرایط شور مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل، بر اساس طرح پایه کامل تصادفی در چهار تکرار انجام گرفت. فاکتور اول شامل پنج سطح شوری آب آبیاری (۷۰۰، ۱۴۰۰، ۲۸۰۰، ۴۲۰۰، ۵۶۰۰ میکروزیمنس بر سانتی متر از منبع آب دریا) و فاکتور دوم شامل چهار مایه تلقیح (سودوموناس پوتیدا ۴، سودوموناس پوتیدا ۱۱، سودوموناس پوتیدا ۱۰۸، سودوموناس فلورسنت ۱۶۹) و یک تیمار بدون تلقیح بود. ریشه نشا برنج رقم طارم پس از تلقیح با سویه های موردنظر در گلدانها کاشته شدند. آبیاری با تیمارهای مختلف آب شور در طول دوره رشد گیاه در حد اشباع انجام شد. قبل از مرحله برداشت، شاخص های رشد گیاه شامل ارتفاع گیاه، تعداد خوشه، تعداد پنجه و در مرحله برداشت وزن خشک اندام هوایی، وزن هزار دانه و عملکرد دانه تعیین شدند. نتایج نشان داد، با افزایش شوری عملکرد دانه، وزن هزار دانه، تعداد پنجه، ارتفاع گیاه و وزن خشک اندام هوایی گیاه به طور معنی داری (P<0.01) کاهش یافت. ضمنا تاثیر تلقیح باکتریها با ریشه برنج در تمامی سطوح شوری باعث افزایش معنی دار شاخص های یاد شده گردید. در بین سویه های مورد بررسی، سویه سودوموناس فلورسنت ۱۶۹ بیشترین تاثیر را بر عملکرد دانه و تعداد پنجه، ارتفاع گیاه، وزن خشک اندام هوائی در شرایط شور و غیرشور داشت. همچنین در شرایط شور می توان از کلیه سویه های مورد آزمایش به عنوان باکتریهای محرک رشد و افزایش عملکرد گیاه استفاده نمود.

کلید واژه: سودوموناس، تنش شوری، برنج، عملکرد، شاخص های رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.