مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی :

مقاله بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۳۲۴ تا ۳۲۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان موفقیت عمل جراحی و نتایج تستهای شنوایی در اطفال بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لوله تمپانوستومی
مقاله گسیل های صوتی برانگیخته گذرا
مقاله گسیل های صوتی محصول اعوجاج
مقاله اوتیت میانی با افیوژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گسیل های صوتی گوش، اصواتی با شدت کم هستند که از حلزون سالم تولید شده و در صورت سالم بودن ساختار انتقال صوت قابل اندازه گیری هستند. هدف از این مطالعه بررسی موفقیت جراحی بعد از گذاشتن لوله تمپانوستومی با استفاده از آزمون های مرسوم شنوایی سنجی و TEOAE و DPOAE به عنوان روشی برای ارزیابی شنوایی بعد از عمل جراحی می باشد.
روش بررسی: این مطالعه بصورت توصیفی – تحلیلی بر روی ۱۳۰ بیمار مبتلا به اوتیت مدیای با افیوژن(OME) انجام شد. گسیل های صوتی برانگیخته گذرا(TEOAE) و گسیل های صوتی محصول اعوجاج (DPOAE) همراه با سایر آزمونهای رفتاری شنوایی، قبل، یک و سه ماه پس از عمل جراحی بر روی بیماران انجام شد و نتایج با هم مقایسه شد.
نتایج: قبل از جراحی در هیچکدام از افراد پاسخهای TEOAE و DPOAE ثبت نشدند اما پس از جراحی به صورت چشمگیری پاسخهای TEOAEدر ۹۰ درصد و DPOAE در ۸۰ درصد افراد ثبت شد به طوریکه نتایج معنادار بود. در آزمون شنوایی تون خالص نیز فاصله راه هوای – استخوانی از ۳۵ بهdB 15 کاهش یافت.
بحث و نتیجه گیری: از تستهای
OAE می توان به عنوان آزمونهای عینی، ساده و قابل انجام در گروه اطفال، به خصوص در خردسالانی که قادر به همکاری برای انجام PTA نمی باشند در قبل از عمل جراحی و نیز برای پایش بیماران از نظر بهبود کاهش شنوایی و رفع ترشح از گوش میانی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.