تاثیر دوزهای مختلف کلوفیبرات در ایکتر نوزادی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر دوزهای مختلف کلوفیبرات در ایکتر نوزادی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دوزهای مختلف کلوفیبرات در ایکتر نوزادی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دوزهای مختلف کلوفیبرات در ایکتر نوزادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دوزهای مختلف کلوفیبرات در ایکتر نوزادی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)
تعداد صفحات :۹
سابقه و هدف: مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر دوز کم و متوسط کلوفیبرات در ایکتر نوزادی انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی با کد اخلاق ۱۲۳۴، ۱۳۲ نوزاد ترم با ایکتر غیر مستقیم غیرهمولیتیک، به ۳ گروه تقسیم شدند: در گروه کنترل فقط از فتوتراپی استفاده شد، در گروه کلوفیبرات با دوز کم علاوه بر فتوتراپی کلوفیبرات خوراکی (۲۵ mg/kg) و در گروه کلوفیبرات با دوز زیاد فتوتراپی و کلوفیبرات (۵۰ mg/kg) تجویز شد. در هر ۳ گروه، بیلی روبین توتال و غیر مستقیم، در ابتدا، ۱۲، ۲۴،۳۶ و ۴۸ ساعت بعد اندازه گیری شد. تمامی نوزادان ۲ روز پس از ترخیص معاینه شدند. اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS ویرایش هفدهم آنالیز گردید.یافته ها: از نظر سن، جنس و میانگین بیلی روبین توتال در ابتدا تفاوت معنی داری بین سه گروه وجود نداشت. میانگین بیلی روبین توتال ۱۲، ۲۴ و ۳۶ ساعت پس از آغاز درمان در گروه کلوفیبرات با دوز کم و دوز زیاد بطور معنی داری پایین تر از گروه کنترل بود (P<0.05)، اما تفاوت معنی داری بین این دو گروه دیده نشد. میانگین بیلی روبین توتال ۴۸ ساعت پس از شروع درمان در گروه کلوفیبرات با دوز کم و دوز زیاد بطور معنی داری پایین تر از گروه کنترل بود (P=0.004، P=0.001)، اما تفاوت معنی داری بین این دو گروه دیده نشد. میانگین طول مدت بستری و فتوتراپی در گروه کلوفیبرات با دوز کم و دوز زیاد بطور معنی داری پایین تر از گروه شاهد بود (P<0.05)، اما بین این دو گروه تفاوت معنی داری وجود نداشت. هیچ عارضه جانبی ناشی از مصرف کلوفیبرات در بیماران گزارش نگردید.بحث و نتیجه گیری: مطالعه حاضر موید اثر بخشی دوز کم و متوسط کلوفیبرات خوراکی در درمان ایکتر نوزادی می باشد. لذا استفاده از دوزهای پایین تر دارو جهت جلوگیری از عوارض احتمالی پیشنهاد می گردد.
کلید واژه: کلوفیبرات، ایکتر، نوزاد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.