مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down :

مقاله مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۳۳۷ تا ۳۴۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه دو روش تحریک تخمک گذاری در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن درسیکل IUI با استفاده از گنادوتروپینLow-dose step-up و Step-down
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تخمدان پلی کیستک
مقاله پروتکل Low-dose step up
مقاله پروتکل Step down

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کلومیفن از داروهای اصلی در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک است. ۲۰% بیماران به کلومیفن مقاوم هستند. درمبتلایان به تخمدان پلی کیستیک به علت افزایش حساسیت فولیکولها به گنادوتروپین ها رشد و تکامل چند فولیکول رخ می دهد که سبب سندرم OHSS و چندقلویی می شود. هدف ما از این مطالعه ی تصادفی و کلینیکی مقایسه دو روشStep-up Low-dose و Step-down در مبتلایان به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن می باشد.
روش بررسی: این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی در سال ۸۶-۱۳۸۵ انجام شد. تعداد افراد مطالعه ۶۰ نفر بیمار خانم مبتلا به تخمدان پلی کیستیک مقاوم به درمان بود که ۳۰ خانم در گروه Step-up Low-dose و ۳۰ خانم در گروه Step-down قرار گرفتند. در روز سوم سیکل قاعدگی درمان با آمپول HMG(merional) با دوز ۷۵ واحد در روز در گروهlow-dose step-up و دوز ۲۲۵ واحد در روز در گروه Step-down شروع شد. مانیتورینگ سونوگرافی در روز ۸ سیکل انجام و در صورت حضور فولیکول بزرگتر از ۱۴mm دوز دارو در گروه Low-dose Step-upادامه و در گروه Step-down کاهش می یافت. زمانی که سایز فولیکول به ۱۸mm رسید آمپول HCG 10000 u عضلانی تزریق شده و ۳۶ IUI ساعت بعد انجام می شد.
نتایج: تعداد آمپولهای مصرفی، تعداد فولیکول >14mm در روز تـزریـق HCG و سـطـح استرادیـول با اختـلاف معنی دار در روش Step-up Low-dose بالاتر از روش Step-down بود (p<0.0001). میزان تخمک گذاری و بارداری درگروهStep-up Low-dose با تفاوت معنی دار بیشتر از گروه Step-down بود (P<0.0001).
نتیجه گیری: مطالعه ما نشان دادکه رژیم درمانیStep-up Low-dose با استفاده از HMG رژیم درمانی موثر جهت تحریک تخمک گذاری و بارداری کلینیکی است ولی از نظر رشد منوفولیکولی روش Step-down موثرتر و امن تر است. رشد مولتی فولیکولر در روش Low-dose Step-up بالاتر است و می توان در افراد بسیار حساس pco امکان وقوع سندرم تحریک بیش از حد تخمدان(OHSS) را پیش بینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.