مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵ :
مقاله بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۳۴۳ تا ۳۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پارگی زودرس قبل از ترم کیسه آب
مقاله حاملگی
مقاله شاخص مایع آمنیوتیک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: پارگی خودبخودی و قبل از موعد کیسه آب (PPROM) از مهمترین علل موربیدیته و مرگ و میر حوالی تولد است. هدف از این مطالعه بررسی مقایسه ای نتایج حاملگی در پارگی زودرس غشاها در حاملگی پیش از موعد(PPROM) با شاخص های مایع آمنیوتیک کمتر و بیشتر از ۵ می باشد.
روش بررسی: این مطالعه بصورت همگروهی آینده نگر روی ۱۳۷ خانم باردار با پارگی کیسه آب با حاملگی بین ۲۶ تا ۳۴ هفته از مهرماه ۱۳۸۵ تا مهرماه ۱۳۸۷ انجام گردید. بیماران بر اساس شاخص مایع آمنیوتیک (AFI) به دو گروه AFI<5 (77 نفر) و AFI5 (60 نفر) تقسیم شدند. برای مقایسه دو گروه از آزمون T و کای دو استفاده شد.
نتایج: دو گروه از نظر متغیرهایی مانند تعداد حاملگی ها، سن حاملگی در زمان پارگی غشاها و وزن تولد همگن بودند. در گروه AFI<5، فاز نهفته (Latency) کاربردی بطور معنی داری کوتاه تر بود (P=0.049) و همچنین تعداد سزارین به علت دیسترس جنینی بالاتر (p=0.008)، آپگار دقیقه اول نوزادی پایین تر (P=0.0127) و میزان مرگ بیشتر نوزاد در یک هفته اول بیشتر بود (P=0.045).
نتیجه گیری: اولیگوهیدرآمنیوس (AFI<5) به دنبال PPROM باعث زایمان سریع تر، افزایش تعداد سزارین به علت دیسترس جنینی، آپگار پایین دقیقه اول نوزادی و افزایش آمار مرگ و میر نوزادی هفته اول می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.