مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی :
مقاله میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد از صفحه ۳۵۳ تا ۳۵۷ منتشر شده است.
نام: میزان خونی و ارتباط هورمون لپتین با LH و FSH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک و افراد طبیعی
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک
مقاله لپتین
مقاله انسولین
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستک (PCOS) دارای میزان بالای خونی هورمونLH هستند. این بیماران معمولا چاق هستند و میزان هورمون لپتین در خون آنها بالا است. دلیل اینکه چاقی یا افزایش هورمون لپتین در خون در بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستیک باعث تغییر سیستم هیپوتالاموس – هیپوفیز می گردد، کاملا مشخص نیست. لذا در این مطالعه ترشح هورمون لپتیتن، FSH و LH در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک در مقایسه با گروه سالم مورد مطالعه قرار گرفت.
روش بررسی: دو گروه ۲۷ نفری از زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک و زنان نرمال (افراد غیرمبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک) وارد مطالعه شدند. دو گروه کنترل و مورد از نظر میانگین سن (۴۰-۱۸ سال) با هم تطابق داشتند. خون ناشتا از افراد گرفته شد، پس از جدا کردن سرم در -۸۰۰c فریز شد و جهت آزمایشهای لپتین، FSH و LH و انسولین مورد استفاده قرار گرفت.
نتایج: میزان هورمون لپتین، انسولین و گلوکز در گروه های مورد و کنترل اختلاف معنی داری بود (P<0.05). میزان لپتین در گروه با BMI>25 بیشتر از گروه BMI<25 بود (P<0.05). و نیز میزان LH در گروه مورد، نسبت به گروه کنترل بطور معنی داری بالا بود (P<0.05).
نتیجه گیری: بنظر می رسد در بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک افزایش هورمون LH با افزایش هورمون لپتین و مقاومت به انسولین ارتباط داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.